Mine_arslan Gerek yok bnce. Bn olsam yaptirmam. Anne karnindaki bebege ne tedavi uygulayacaklar. Maksat ugras olsun onlara anneleri deneme tahtasi yapip kendilerini gelistirisnler. Valla ben eski kafadanim. Eskiden test mi varmis😒
Esmaonur Elifekrem25 özelde yaptırdım ben. Muayene ücreti 60 lira veriyoruz. Kan içinde ekstra olarak 50 TL ödemiştik
Esmaonur Elifekrem25 doğrudur canım kimi hastane bir hafta sonra veriyor sonuçları, kimisi 15 gün sonra. Sonuçlar Ankara’ya gönderiliyor ben doğuda olduğum için ondan dolayı geç geliyor olabilir
Seymaben Annebebek81 geçen cuma yaptırdım sürekli gittiğim doktoruma eğer düzgün bir doktor ise öyle iç karartıcak şeyler söylemiyor ultrasonla bebeğin ensesine burun kemiğine vs falan bakıyor benimki güzeldi doktorun dediğine göre sonra kan veriyorsun bir tüp onun sunucuda 1 haftaya falan çıkıyor okadar doktorundan memnunsan yaptır bence🥰
Puki Annebebek81 aynı fikir bende de vardı ne ki neye bakılıyor diye dün araştırdım ense kalınlığı burun kemigi falan bakılıyomus yaptıracam bakalım yarın için randevum var yaparlarsa tabi
Ceylin680 Annebebek81 bence yaptır senden 1tüp kan aliyorlar kanda 2tane değer var.baktiklari biri sınırın altında digeride sınırın üstünde ise ona göre bir yol belirliyorlar.tabi bide ense kalınlığı var.bebek ensesi ile kese arasındaki boşluk farkı eğer yüksek çıkarsa o na göre bir yol izliyorlar.ama bu test ler 100de yüz doğruluk payı olan testler deil.ben bugün sıra aldım yarın yaptırcam sonuç 10gün sonra dedi doktor.ilk kizimdada yaptırdım bişey cikmamisti.
Saricivciv Annebebek81 yaptırdım ama keşke yaptırmasaydm dedim sonçtq aldırmak gibi düşünceniz yoksa mantıklı değil zaten herhangi bir sıkıntıda tedavisidr yok