Berrycherry Elektrikli olmayan, basit bi ana kucağı arıyorum. Hem görüntüsü şık olsun hem de sağlam bişey olsun istiyorum. Marka, model önerisi olan var mı?🥰
Asyaveannesi36 Berrycherry ben babybjörn aldım geçen gün Trendyol 1650ye sonrasında letgoda satıcam şuan ikinci el fiyatları Bile 2200e satıyorlar
PrensesFiona Berrycherry https://imgyukle.com/i/krQK0Q bugün bundan aldım canım civilin internete sitesinden. 150 liraya. Daha gelmedi ama kullananlar oldukça memnunmuş.
kediannesi60 Berrycherry tommy baby ana kucağı aldı annem hediye basit ama güzel kaliteli kuması felan trendyolda aratıp bakabilirsiniz kot rengi olan bizdeki https://ty.gl/qqmk0jofu4
Curcu Babybjörn bliss/balance öneririm. Bebeğinizin kendi hareketleriyle sallanması ve ergonomik olması yönünden çoğu anakucağını eler diye düşünüyorum.
Berrycherry Curcu 🙏🏼evet gerçekten güzel ama maksimum 4-5 ay kullanılıyor 2000₺ üzeri vermek çok mantıklı gelmiyor🙊 daha basit bişey arıyorum o yüzden
Berrycherry kediannesi60 bunu gördüm güzel görünüyor😍 markayı hiç duymadığım için bilememiştim. Güzel diyosanız inceleyeyim, teşekkür ederim. Güle güle kullanın🌸
kediannesi60 Gamzeee__ bende cok sevdim ya gün icinde islerimi rahatca yapabilmek icin istiyordum annem almıs sağolsun🌺
mutlugebeee Gamzeee__ bende bundan almak istiyorum sadece tereddütte kaldığım nokta bir kaç ay sonra ağırlaşınca yere değermi bel kısmı, siz bir problem yaşadınız mı acaba?
EsinEmirEdiz İleri geri değilde sağa sola sallanan almanızı tavsiye ederim ben ilk bebeğimde baby plus un anakucagina aldım bir iki kere içinde uyudu sevmedi sonra hamak aldık hep ondasallandi şimdi joienin elektrikli 2in 1 ini aldım bakalım bu sefer sevecekmi bebeğim göreceğiz.
Berrycherry EsinEmirEdiz yani açıkçası sallanması bile çok önemli değil. Sadece her an yanımda bırakabileceğim bişey olsun istiyorum. Mutfakta, salonda vs. Joie olana bakayım ben de teşekkür ederim🙏🏼🌸
kediannesi60 Berrycherry sağol canısı yani kullanan bi kaç kisi biliyorum rahat gayet koltuğa yatiramicam iki adet kedim var en azından bunda durur gün icinde diye aldık
kediannesi60 Gamzeee__ sağol canısı bizimkilerde 170 e almıs suan ufak ufak zam gelmeye baslamıs valla erken almakta fayda var🥳
Gamzeee__ kediannesi60 kesinlikle herseyimiz Tamamdir cok şükür paşanın vaktini beklicez artik🥰siz kac haftalıksınz🙈
Berrycherry kediannesi60 aynen öyle ben de o amaçla istiyorum yani işim olduğunda yanımda her odaya taşıyabileyim, rahat, sağlam olsun. Sallanması falan çok lazım değil. Yeğenimin vardı hep ordaydı ilk 3-4 ay çok çok kullandı. Çok büyük rahatlık🥰
mutlugebeee kediannesi60 bende abartılı bir sey istemiyorum bunu gözüme kestirdim ne zamandır ama kararsızım bir iki aylık olunca hemen poposu yere değecek kadar çöker mi içine diye yatırınca rahat ediyorlar mı?
kediannesi60 Gamzeee__ benimkisi 26+4 canım benimde erkek bi cok seyi tamamlandı besik araba ve dolap hariç onlarıda 30 dan sonra artık
Gamzeee__ kediannesi60 ben beşik aldım arabayi şuan düşünmüyorum 32 olduk sayilir hastane çıkışı falanda yaptırdık 2. Trimesterin tadını çıkar en rahat zamanlardi🤦🏻♀️
kediannesi60 Gamzeee__ asırı catı ağrısı cekiyorum yarım saatten fazla ayakta kalamıyorum ve hemen yoruluyorum benim icin cokta iyi bi dönem gibi gecmiyo☹️