Ilkayy Allah nasip ederse çarşamba sezeryan doğumum var çok korkuyorum aklımdan çıkmıyor artık rüyalarıma giriyor 🙄
Deniz59 Ilkayy keşke bende bi an önce doğursam senin yerinde olmak isterdim bebişine kavuşacaksın onu düşün🥰
Bebegim4 Ilkayy kuzummm kaç aydır neler yaşadın sonuna geldin şükür🙏🏻💕 olsun bende ışınlansam o zamana bi hemencik 😂
seon90 Ilkayy canm korkmana gerek yok sonucta öylede böylede doğurcaksın rabbim sana ne güzel bebek vermiş onu kucağına almak için sabırsızlan bence o korkuyuda at üzerinden.gerek yok yani korkmaya canm
Rojbin27 Ilkayy valla bende çok korkuyorum canim 2 buçuk Ay kaldı ilk hamilelik ten doğum korkusu başladı
Rojbin27 Ser_Bus11456 sizin ikinci en azından nasıl olduğunu biliyorsunuz ben daha yeni hamilelik nasıl oldu bilmiyorum
Bebek9 Benim yerimede 9 ay taşıyan olsada bende direk sezeryan masasına yatsam vala. 20 haftalık olduk insan sürekli tedirgin oluyo icerde iyi mi diye. En azından doğumunuz gelmiş ne güzel işte. Rabbim inşallah bizlerede nasip eder
mommasBoys Ilkayy hiç korkma canım senin yerinde olmak isteyenler çok İnan 😅 keşke benim günümde belli olsa 😣
KadersizMelek Ilkayy benimde ameliyattım riskli canım bende çok korkuyorum 😧 Rabbim yardımcın olsun,sağ salim kavuş yavrunla 🤲🏻Benimde inan psikolojim bozuldu. Allahım yardımcın olsun 🤲🏻
KadersizMelek Ilkayy plasenta eski sezeryan dikişime yapışıkmış canım benim de, kanama çok olur dedi doktor 😢😢😢