Stardust1 Hastaneden çıkıp eve geçtikten sonra yanımızda mutlaka biri kalmalı mı ? Sadece eşiyle kalıp bebeğin bakımını yapanlar var mı aramızda ?
Esraali Stardust1 normal doğum yaptım tektim tekte hallettim ama isterdim biri olsn yanımda en azından yemek için 😔
Nilduru Stardust1 eğer imkanınız varsa bi kişi daha kalsın bence ama imkanınız yoksa yapılamicak bi işte yok. Birinin sizinle birinin bebekle ilgilenmesi gerekiyor ilk günlerde bir de ev işleri yemek vs var tabi. O yüzden olsa iyi olur 🙃
Bahar-hivda2020 Stardust1 eşim bir gün kaldı yanımda sonda tektim en güzeli evet zor ama kendin öğreniyorsun şimdi ikinci çocuğum olcak çok teçrübeli hissediyorum ve kimseye ihtiyaç duymuyorum
Stardust1 Kubra3525 ben sezeryan olucam kayınvalidem gelip kalmak istiyor eşime söylemiş geleceğini ama ben yanında rahat edemem açıkçası herşeye fazlaca karışır sadece eşim olsa ne gibi zorlukları olabilir 😕
brn38 Stardust1 bnmde 2.szerysn oluck bnmde eşim bkacak evde bana.Yatarkn kalkarkn emzrrkn sze yrdmci oluck eşiniz.kynanada olsa ayni şeyleri ypacak yani.zaten hp ayakta olmamz lazmki szerywnda şart yurumek dolanmk.ayqginzdn corabi srtinizdn yeleği eksk etmeyin yeter😊
Kubra3525 Stardust1 açıkcası size stres yaratacak kimse olmasın insan kendi annesinde bile zor rahat ediyor ben sırayla çagırmıştım gelebilirse anneniz gelsin bebegimin altını ben baya bi süre degiştiremedim dikişlerim çok zorladı eşim bebekle ilgilenirken annem bana duş aldırmıştı yemegimizi falan yapmıştı uzanarak bile yatamadım oturarak uyuyordum bebegim ilk zamanlar 10 15 dk da bir kalkıyordu gece gündüz biraz annem baktı biraz eşim birbirlerini dinlendirdiler o şekilde çünkü ben egilip kalkıp bebegimi alamıyordum
Deletedmom93428 Stardust1 eşin yeter canım bende sezeryan oldum ha benm annemde vardı 10 gün kaldı ama annem olmasada eşim yeterdi moralini bozacak işine karışacak kimse olmamadı daha iyi bence
Stardust1 brn38 bende öyle düşünüyorum ne kadar çabuk ayaklanırsam o kadar hızlı iyileşirim gibi geliyor benim ilk doğumum olucak acemilik illaki yaşarım ama rahatsız olduğum durumlara da sokmak istemiyorum kendimi 🤷🏼♀️
Stardust1 Kubra3525 şöyle bir durum var gelen kişinin kalması için extra odamız yok maalesef ancak salonda kalabilir kayınvalidemde annen gelir mi diye bana sormadan direk geliceğini söylemiş eşime hatta biz hastanedeysen gelip kalmaya başlıcakmış yani o gelirse annem gelip kalamaz gelicem diyen birine de gelme diyemiyorum çok arada kaldım ama rahat edemeyeceğim kesin 🤦🏼♀️
Stardust1 Esraali evet destek görmek önemli tabi ama kayınvalidem ne zaman bişeye yardıma diye gelse hep tam tersi oldu o yüzden tedirgin oluyorum açıkçası 🤷🏼♀️ Gelmesi bizi rahatlatır mı yoksa daha çok strese mi sokar bilemiyorum maalesef.
Kubra3525 Stardust1 baştan ayarla canım eşin rahat edemez annesinin gelmesini istiyor desin bence biz öyle yapmıştık sonrasında kendide beni aramıştı evet dedim ben annemin yanında bile pek rahat edemem duş tuvalet ihtiyacı falan bozuldu biraz ama yapacak bişey yok stres olmamdan iyidir
C-12 Stardust1 bende bu konuda Çok savaş verdim eşimle canım , sırayla gelmeleri en güzeli bence sen stres yapacaksan sırayla gelsinler en önemlisi suan sen ve bebeğin o yüzden kim kırılır diye çok düşünme boşver, nasıl rahat edeceksen öyle yap 🙂
Stardust1 Kubra3525 yaa evet kendilerinin düşünmeleri lazım zaten bende asla rahat edemem o tarz konularda birde kalmasına gerekte yok aslında yakın oturuyor sayılırız kendi arabası var gidip gelebilir ama işte kendi kendine plan yapmış her zamanki gibi nasıl söyleriz bilemiyorum 🤦🏼♀️
Stardust1 Esraali 3 gün var doğumuma bi kaç gün önce misafirliğe geldi bana bide arkadaşını çağırdı ben çay kahve servisi yaptım tüm gün 🤦🏼♀️😮💨 ne kadar yardımı olabilirki acaba 😅
Kubra3525 Stardust1 oo o zaman kimsenin kalmasına gerek yok vallahi eşin yeter çok düşünüyorsa arada gelip yemek getirsin yada yapsın biz hakkarideyiz o yüzden gelip kaldı annemde kayınvalidemde sırayla zaten ilk iyiki annem gelmiş olmazmış yani anca çocugu alıp bakıyolar senden hizmet bekliyorlar seninkini bilemem de ben sıkıntı yaşadım birde zaten yeni dogum yapınca kendi annene bile bebegi veresin gelmiyor degişik bir psikoloji onu hiç çekemezmişim yakın olsak kimsenin kalmasını istemezdm eşimde yeterdi arada gelir yemek yaparlardı o yeterdi
Stardust1 Kubra3525 bende eşime söylüyorum aynı şehirdeyiz gelsin tabi ama kalmasına pek gerek yok diyorum ama bakalım o bu durumu nasıl çözücek kayınvalidem baya ısrarcıdır öyle söylesek bile bildiğini okur birde şöyle bir durum var ben hamile olduğumu öğrenir öğrenmez işten ayrıldım korona olmamak için ama kayınvalidem her gün bi yere gider ve bize korona bulaştırdı hamileyken bide hastalıkta uğraştım evden hiç çıkmıyordum bile şimdi hala çok geziyor bebekle sürekli temas halinde olucak olmasıda beni endişelendiriyo 😞
Kubra3525 Stardust1 tek çare güzel bi dille konuşmak eşin rahat edemez desin zaten yakınız anne gelip gidersin ihtiyacımız olursa desin biz ilk başbaşa bakıp tecrübelenmek istiyoruz diye konuşun daha da ısrar etmez heralde😄
Stardust1 Bahar-hivda2020 ne güzel bende sadece eşim olsun istiyorum anneler gelip gider diye düşünüyorum ama bakalım nasıl olucak bizi ne maceralar bekliyo bilemiyorum 😅🤷🏼♀️