Sedakanikyis MerveErdalKam Gözünüz aydın benimde ikizlerim küvözde çok zor biliyorum, sonu mutlu bitmiş çok şükür Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏
Pinkmom MerveErdalKam Nasıl nasıl nasıllll sevindim anlatamam,tüylerim diken diken oldu.Rabbim ol der ve olur❤️Ateistler bunuda açıklasın hadi😅Ayy maşallah,son kötü ayrılığınız olsun.O forumun bir mucizesi,hepimizin umudu😍
Oykuzey MerveErdalKam Ohh maşallah ya ne güzel bir haber bu, ne kadar mutlu oldum gözlerim dolu dolu 🙈 Rabbim analı babalı, sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah. Çok çok sevindim. Gözünüz aydın olsun.😌
Cnnhls MerveErdalKam Maşallah ya maşallah bebisine ve dirayetine çok şükür rabbim sağlık uzun ömür versin 💕🤗
FerideMustafazade MaşAllah çok mutlu oldum Heyecanlandım bir azda Rabbim sapa sağlam evlat etsin inşAllah 😊😘🙏🏻
0114 MerveErdalKam masallah size hayirli uzun bi omru olsun insallah inanin hep aklimdaydiniz acaba bisey paylasirmisiniz diye bekliyorudn cok sevindim💜💜💜
MerveErdalKam 0114 o kadar çok yazdım aynı zamanda sizdende destek gördüm ki taburcu olduğumda mutlaka yazıcam kızların haberi olsun diye gerçekten doğum zamanı hastanede yatarken o kadar rahatşatıcı oldunuz kı allah hepinizden razı olsun 💕
Dilekkkk MerveErdalKam çok geçmiş olsun rabbim sağlıkla büyütmeyi nasib etsin hepimizin bebişlerini umarım hangi hastanedeydiniz peki şehir neresi :)
Deletedmom15257 MerveErdalKam masallahhhhhhhhhhhh allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin acısını göstermesin insallahhhhhhh darısı benim başıma inşallah.. 😘
NurEymen MerveErdalKam MaşaAllahhh maşaAllahh Çok sevindim canımm Küçük mucizeler çok güçlüler.😍😊 Senden de böyle güzel haberler alacagız inşaAllahh ben inanıyorumm canımm Deletedmom15257
Seydahmet MerveErdalKam yaaa çok sevindim. İnstagramdan da takip ediyordm sizi her gördüğümde dua ediyordm. Çok şükür. Allah bi daha ayırmasın. Tüm küvözdeki bebişler sağlıkla çıksın inşallah. Maşallah size ve bebişinize 😊❣️