MerveErdalKam 3 nisan 09.14 de mucizem dünyaya geldi 24+6 haftalık doğum yaptım rahim ağzı yetmezliğinden dolayı çok uzun ve zorlu bi süreçin ardın dan bu çarşamba eve geldik. 💕 rabbim herkesin evlatlarını bağışlaşın.
Esen MerveErdalKam doğum yaptiginda ne kadar uzulduysem şimdi de o kadar sevindim çok şükür aklimdanda geçiyordu ne yaptılar acaba hersey yolundadir umarim allah size bağışlasın insallah
Azrasare Aaa çok sevindim allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin :) erken Doğum yapan annelere , üzülen ümitsiz olan güzeller annelere de çok güzel bi destek iyi ki yazmışsınız😘
MerveErdalKam Cansum1 3500 gr oldu tospam biraz beslenmede sıkıntı yaşadık 2 gün bakalım salı kontrolumuz var güncel kılomuzu bilmiyorum şuan 🤷♀️
Gamzecik MerveErdalKam Çok sevindim sizin adınıza. Dünyaya kaç gram geldi acaba. İki arkadaşımda erken erken doğum yaptı ama ikiside yaşamadı. Gerçkten çok sevindim. Allah'ın bir mucizesi
YasinMerveYaln MerveErdalKam ya aklıma bugün siz gelmiştiniz İnan’ın ki acaba ne oldu demiştim rabbim bi daha yaşatmasın
Espbulut MerveErdalKam gözünüz aydın , Allah sağlık sıhhat hayırlı ömürler nasip etsin onlar bizim dünyamız olmuş meğer artık varımız yoğumuz miniklerimiz ❤️
MerveErdalKam Espbulut gerçekten öyle hastanedeyken pek anlamıyodum ne olduğunu nasıl biley oldunu sonuçta günde 1 saat zaman geçire biliyodum. Dünyamızın odak noktasındaymış meğer minnik bey. Uykusuz ve bol gazlı günlere selam olsun 🤭🙈
MerveErdalKam Gamzecik 750 gr doğduk biz. Aslında biraz hastanr biraz da rabbimin işi diyorum. Belki başka bi hastanede olsak yaşamazdık yada bi kadar az bi hasarla çıkmazdık diye tahmin ediyorum
Dilekkkk MerveErdalKam çok geçmiş olsun rabbim sağlıkla büyütmeyi nasib etsin hepimizin bebişlerini umarım hangi hastanedeydiniz peki şehir neresi :)
umranozby MerveErdalKam gözünüz aydın çok güzel umut verici bir haber rabbim birdaha böyle ayrılıklar yaşatmasin inşallah 🙏