Babydream Bugün progestan kullanmaya başladım, uyku yaptı, sersem gibiyim kafamı yataktan kaldıramıyorum böyle olan var mı aranızda
Misa34 Babydream bende kullanmstm kese etrafnda knama vardi. Bendede ayni seyler oldu . Yan etkileri var diye sakn ilaci birakmayin .
Edaliko Babydream bende de yapmıştı uyanıp kahvalti yapıyor sonra tekrar uyuyordum 😃 ama kanamayı kesti tamamen simdi o uykuyu arar oldum gündüz uykusunu geçtim gece zor uyuyorum
Briahll Babydream ben kullanıyorum doktorum eğer çok fazla uyku veya baş dönmesi yaparsa fitil olarak kullan demişti .
Babydream Misa34 benim şuan kanamam vs yok çok şükür. Sadece bir tane düşüğüm var doktor tedbir amaçlı verdi. Yok kuzum bırakmam evladım için herşey değer🙏🏻❤️
Babydream Edaliko ayy gerçekten uykusuzlukda çok zor böylede sersem gibi dolaşmakta zor 🤭 biz bu annelerimizin çektiği nedir ☺️☺️ Ama olsun rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımzıı❤️
Edaliko Babydream inan ki bitmiyor. O geçiyor başka yerin ağrıyor oyle bir süreç ya da ben mi çok hassasım diyorum bazen kimisi hamileyken geziyor bütün gün. Ben yattığım halde hiç sağlam yerim yok . Hamilelikte ayakta şişme ile tırnak batması yasanirmis tam toparladım derken o çıktı şuan balon gibi şişti parmağım😀 aşisizim diye doktora gitmeye de korkuyorum evde çözüm bulmaya çalışıyoruz 🙂 tirnagimiza kadar ağrıya biliyor yani annelik kolay değilmiş
Momofelisa Babydream fitil olarak kullanmak hem daha etkili hemde yan etkisi en az olan yöntem. 1 aydır fitil olarak kullanıyorum yaklaşık bir sorun yaşamadım çok şükür.
Babydream ezg6119 doktora danışmak lazım kuzum bunu şuan doktoruma sormadan gidip fitil olanınu kullanamam ☺️
izmirlitazeanne Vajinal fitil olarak alırsanız daha iyi olur. Ağızdan almak baya bir zorluyor insanı bende ilk günler kullandım mahvoldum sonra burda bi arkadaş dene dedi denedim baya iyi oldu artık kullanmıyorum
Babydream izmirlitazeanne kuzum doktoruma danışmam lazım fitil olanı için o bunu mu uygun gördü de verdi bilmiyorum ama sorucam doktoruma ☺️
Babydream Edaliko ahh kuzumm beniiimm çok geçmiş olsun☺️ Gerçekten annelik zormuş, annelerimizin değerini anlıyoruz. Anne olunca anlarsın diyorlardı, anlıyorum gerçekten. Hakları,haklarımız ödenmez☺️
_elif- Edaliko valla benimle aynı biri varmış🤣 bana kızıyorlarmış canın tatlı yata yata doğum yapacaksın diye. Bilmiyorlar ki elimizde değil. Ben istemezmiyim doguma kadar çalışayım istediğim gibi gezeyim spor yapayım. Maalesef karnimdaki hanfendi rahatsız oluyo diye evde vakit geçiriyoruz. Progestan fitil haftada bir proluton igne🥲
mutlugebeee Babydream normal canım ağızdan olunca bende çok kötü oluyordum evde hadi neysede iş yerinde kafamı kaldıramıyordum, fitil olarak kullanmaya başladım hiçbir yan etkisi olmuyor bu şekilde🙏🏼
Ayse254 Babydream aynı ilaç hem ağızdan hem fitil olarak alınıyor fitil olan başka ilaç değil yani ☺️
izmirlitazeanne Babydream tabi sor ama ağızdan içtiğin ilacı aynı zamanda aynı ilacı yani vajinal olarak kullanabilirsin🥰 sor sen yine de