badembid MelegimibekliyorumM oooh siz de erken hazırlayanlardansınız dediğiniz gibi bazı bebişler erkenci olabiliyor çok az kalmış sabretsin 3-4 haftaya , vaktinde gelsin kuzucuk🥰😍
Sevgi123_ badembid bende 32.haftamda hazırlarım diyordum bugün 32 olduk ama diyorum ki acaba iki hafta sonra mı başlasam 😂🥰🥰
badembid Sevgi123_ ben de hazırlayacağım diyorum ama kalıyor, eksikler de bitmiyor artık çıkaracağım valizi belki yaparım gide gele🥰
Kandemir_94 badembid bitti bile çanta işi hafta içide arabaya indirir bırakırım kalsın diye Bu arada 31+2 yim paniklemeyim ilerde diye ağırlaşınca dha zor oluyor🌸
Buseylcn badembid ben 32+1 günlük hamileyim daha kıyafetleri bile yıkamadım. Aksilikmiş gibi bide çamaşır makinam bozuldu 🤷♀️ 32-33 haftalıkken falan hazırlayabilirsin ama sen 😇
badembid Buseylcn çoook teşekkür ederim ben de öyle yapmayı düşünüyorum yavaştan indireceğim valizimizi🥰♥️
Elifinannesii_ badembid 29+2. haftadayız. Bebeğin eşyalarını paketledim. Kendim için eksikler var onları da alıp 30-31. haftada çanta işini halledeceğim. ☺️
Papatyamevsimi-89 badembid hazirladim sadcee bebegimin eksiği emzik ve biberon bir de göğüs ucu kremi alsam mı kararsızım diğerleri hazır