badembid Mc-4 olsun başlamak bitirmenin yarısıdır derler sizin de giydireceğiniz günler gelir inşallah😍♥️🧿
badembid arelinannesiii her ikisinden de memnun olan var ben açıkcası gecelik ve pijama her ikisinden de koyacağım😍
Gulsen54 badembid 32 Haftalık oldum 34 gibi hazırlarım muhtemelen eşyalar hazır sadece yıkama ütüleme gibi şeylerin var oyuzden biraz yakınlamasını bekledim
badembid Hilal1907 ooo işte benim de tedirginliğim bu sonuçta bazı bebiş erken gelebiliyor 32 de hazırlasak iyi olur gibime geliyor
Fundacanik badembid Tabiki canm hepiniz sağlıkla alın inşallah bebeklerinizi kucaklarınıza Rabbim sular seller gibi kolay bir sekilde gecirsin doğumunuzu .😊
badembid Fundacanik amiiin canım çok teşekkür ederim çok çok🙏🏼🙏🏼😍🧿 sizinki de kolaycacık olsun pamuk bebeğiniz güzelce gelsin kucağınıza😇🐣🐣
badembid Dilber6306 üniversiteyi Ankarada okudum ama hiç bilemiyorum 😇 Kocaelide ikamet ediyorum burayı ve İstanbul’u biliyorum. Ama Ankaradaki arkadaşlarıma yazayım yarın, öğrenip hemen dönerim size🥰
Beren47 Bende 32. Haftamdayim ama daha birkaç eksik olduğu için henüz yikamadim bile bende Allah nasip ederse Bi iki haftaya yıkayip hazırlayacağım çantaları 😊
badembid Beren47 ooh maşallah 🧿😍 sizinde zamanı gelmiş azıcık kalmış sağlıkla giydirmek de nasip olsun🥰
MelegimibekliyorumM badembid 34 +1 deyim hazır şu an. 2 kere erken doğum riskim oldu durdurduk. Şimdi çanta bize bakıyor biz ona. 3 4 hafta daha durursa bebiş salıcam ondan sonra istiyorsa gelsin 😅
badembid MelegimibekliyorumM oooh siz de erken hazırlayanlardansınız dediğiniz gibi bazı bebişler erkenci olabiliyor çok az kalmış sabretsin 3-4 haftaya , vaktinde gelsin kuzucuk🥰😍
Berrycherry 33 haftayız ama halaaaa gecelik sabahlık takımı bulamadığım için hazırlayamıyorum çantayı🙈😂
hope-full badembid Ben başlamadım henüz bugün 31 hafta olduk ama daha eksiklerim var acele etmek istemiyorum bakalım 😅