iremcannn1907 badembid canım bende senin gibi yarın 30. Haftama giriyorum. Birkaç gündür herşeyi yıkadım kuruttum. Bugün ütüledim dolaba yerleştirdim. Hastane çantası içinde hazırlığımı yaptım düzenleyiciye koydum. Yarın da çantayı hazırlayacağım kısmetse ☺️
badembid iremcannn1907 aaay ne güzel ben de yıkamaları bitirdim kurudular şimdi ütü bekliyorlar galiba ben de haftaya yapacağım😍♥️ Organizeler de aldım bakalım çok heyecanlı🧿 sağlıkla gelsin kuzular 🐑
badembid Minosmi ben de çok kararsızım ama bir başladınız mı gerisi geliyor😍😍♥️🐣 sağlıkla gelsinler de🧿
iremcannn1907 badembid kesinlikle çok heyecanlı ama aşırı yorucu 😂 ama tatlı yorgunluklar tabi ❤️ Bu arada canım hastane çantasıyla ilgili sürekli şunu söylüyorlar bana, cuma vakti dua ile hazırlanması gerekiyormuş . Öyle birşey duydun mu yada başka birşey ☺️
Busrayuksell badembid amin 🤲🏾🥰 hem heyecan hem tedirginlik hepsi bi arada artık yaklaştıkça duyguların hepsini bir yaşamaya başladım. Kolay doğumlar olur inşallah hepimiz için sağlıkla kucağımıza alabiliriz 😇🙏
badembid Busrayuksell amiin canım inşallah 😍♥️ Gerçekten öyle hem tedirginlik hem heyecan karmakarışık duygular 🙏🏼😇
badembid iremcannn1907 vallahi ilk senden duyuyorum ,maneviyat bakımından güzel olabilir aklımda bulunsun😍♥️
defneveannesiii Doğuma giderken hemşireye kıyafet veriliyor ya ne koymak gerekşyor içine mart gibi doğum yapacağım bende bilemedim yardımcı olur musunuz
badembid defneveannesiii hastane çıkış setleri alman lazım canım. İnternette her bütçeye göre var zıbını atleti eldiveni içinde 1-2 set alsan yeter😇 onlara bakabilirsin
Kerem_mom defneveannesiii benim de ilk gebeliğim, 10 lu hastane çıkış seti ve bi tane de bez koydum ben
badembid Kubra1090 bence de yavaştan başla artık sizin kuzunuza kavuşmanıza çok az kalmış darısı başımıza inşallah sağlıkla gelsin🧿😍♥️
Elifmm Aaayy çoğunuz hazirlamamissiniz ne güzel tek değilim 30. Haftayim24 aralık da gözüküyor şimdilik
gozde3592 badembid 34 oldum daha hazırlamadım 35.ci haftamda muayenem var ondan sonra hazırlıcam (bir hafta sonra)🥰🙏🏻
iremcannn1907 badembid bende hiç duymamıştım ama bu ara herkes söylüyor 😂 batıl inançlara pek inanmam ama dini Şeyleri atlamak istemiyorum 😂