badembid Herkese selam 🙋🏻♀️Yarından itibaren 30. Haftama giriyorum şimdilik normal doğum gibi duruyor😇 Benim gibi Aralık anneleri hastane çantası hazırlamaya başladı mı ? Ya da sizce ne zaman başlanmalı ? Önerilerinizi bekliyorum 🥲☀️
Clostiridium badembid 31.haftadayım bende aslında hazırlamak lazım ne olacağı belli olmuyor :) ama çok korktuğumdan o çantayı hazırlamak da zor geliyor :))
Busrayuksell badembid badembid 31+3 olduk şuan henüz hazırlamadım erken diye düşündüm🤷🏾♀️ Normal doğum olacak gibi duruyor ama bilemedim artık hazırlamalı mıyım? Kontrole gidip geldikten sonra diye düşündüm 3 hafta sonra ama geç mi olur ?
selen89 Bugün tam 30 haftalık olduk kızımla 40 haftayı beklerse 26 Aralık görünüyor doğum tarihi daha bende hazırlamadım 33-34 haftalıkta hazırlamayı düşünüyorum 🥰
badembid selen89 ben de 32. Haftada başlarım artık diyorum az kaldı gerçekten heyecan dorukta 😍 peş peşe doğuracağız sağlıkla gelsinler🧿
badembid Busrayuksell olmaz tabiki benim de normal gözüküyor yavaştan başlayacağım 1-2 haftaya, sadece ağırlaşmadan yapayım diyorum 😍♥️
DemetF badembid bende nasip olursa aralik ortasi gibi dogum yapacagim.Ailemin yaninda dogum yapacagim icin kiyafetleri yikadim utulenip hazirlanmasi kaldi bebekle ilgili pek eksigim kalmadi 35 de falan hazirlarim cantayi ben
Fundacanik badembid 30+3 olduk 2.gebelik 2.sezeryan olcak bebegimin ihtiyaçlarını aldım ama kendime daha birşey almadım bebegimin sırtları yıkandı ütü bekliyor bakalım daha 2 ayımız var yaparız inşallah Allah sağlık versin yeterki😊💙🧿
badembid Fundacanik amiin inşallah ne güzel siz tecrübelisiniz bize de dua edin lütfen 😍🙏🏼 Sağlıkla gelsin kuzular🧿
Semiha_ badembid bu ay sonunda başlayacağım hazırlamaya alacaklarım bitti yıkanıp ütülemesi kaldı sadece
Minosmi badembid bende yarın 30. Haftaya gidicem ama bir türlü bişey beğenmediğim için başlıyamıyorum hamilelik beni bay kararsızlaştırdı☹️
badembid Minosmi ben de çok kararsızım ama bir başladınız mı gerisi geliyor😍😍♥️🐣 sağlıkla gelsinler de🧿
Yusufhalime badembid 30+4 haftaligim 36 37 hafta gibi hazırlamayı düşünüyorum 34 35 haftada yıkarım inşallah 3.gebeligim geç doğuyor benimkiler
Hilal1907 badembid valla oglumu 33 haftalik dogurdum hicbirsey almamistik pat diye geliverdi. Kocam akillanmadi hala erken diyor 🤦🏼♀️
Sevgi123_ badembid bende 32.haftamda hazırlarım diyordum bugün 32 olduk ama diyorum ki acaba iki hafta sonra mı başlasam 😂🥰🥰
Fundacanik badembid Tabiki canm hepiniz sağlıkla alın inşallah bebeklerinizi kucaklarınıza Rabbim sular seller gibi kolay bir sekilde gecirsin doğumunuzu .😊