hepoyleolurzaten Deletedmom9823 At kız istersen ne olacak 🤭 Hayırlı olsun bu arada Rabbim damatlığını da göstersin İnşallah 🤲🏻😍🧿
Dilekcnkn Deletedmom9823 Valla biz kaynımın çocuklarıyla beraber yaptırdık toplu sünnet 😂😂 biraz geçe kaldı ama çok şükür sorunsuz atlattık 2-3 günde bitti ağrı sızı
cahillesohbetikestim Deletedmom9823 ay benim oğluşum da inşallah 🤣 eşim kız gelin olur oğlan elin olur bak diyip duruyor korkutuyor beni 🤣
Deletedmom9823 metehaninannesiii ben en iyisi bi yarın yıkıym garanti olsn bide sünnetten snra izin verdkleri gün bidaha 😀😀
Deletedmom9823 cahillesohbetikestim töbe desin eşin herdk anacı olsun çocuğum diye dua ediyorm ahdjsjs
Ilkmeyvem Dilekcnkn erken sünnet sadece ağrı sızı için değil ki çocuğun psikolojisi içinde bilinçsiz zamanında yapılması tavsiye ediliyor
Feyza-nur Deletedmom9823 sünnetten iki gün sonra yıkadık biz doktor suya oturturun sargı bezını cıkarın demişti bi sor büyük ihtimal yıka diycek
annesinin_beybisi metehaninannesiii kiz gerçekten yok mu valla ben herkes yapınca dini birşey zannettim allah seni😅
metehaninannesiii annesinin_beybisi kiz anam yok koca karı uydurma seysi allahım bide para anahtar kurani kerim kalem felan koyuyorlar tam koca kari isi😂😂
Edadadada Deletedmom9823 bı kaç gün iletiye atamıyor musunuz tarihi. Ben garanti olsun diye kırkı beklerdim temiz iş 😂