Deletedmom9823 Salı günü benim oğluş sünnet oluyo perşembe günüde 40 ı ben bu bebeyi nası yıkıcam yeni sünnet olmuş oluyor sonuçta 40 banyosunu nası ve ne zaman yaptırcam ????
metehaninannesiii Deletedmom9823 aman bacım 40 banyosunuda yaptırma illa yapılacak diye birşey yok😂😂😂
Esraali Deletedmom9823 ben sünnetten 2 gün sonra yıladm daha doğrusu suya oturrttm sıkıntı olmadı sorarsın yapanlara eve mi gelecekler simdi hastanede yapmıyorlar lokal anestezi ile evde yapıyorlar
metehaninannesiii Deletedmom9823 bizimde çarşamba günü çıkıyor 40 ben 40 dan sonra yaptıracam sünneti
dilek6 Deletedmom9823 kuuzum 40 banyosu diye birşey yok aslında 40 lı lahusa kadında olur ama işte gelenek gibi bebekte de varmış gibi günümüz devam ediyor 🙏
Edadadada Deletedmom9823 bı kaç gün iletiye atamıyor musunuz tarihi. Ben garanti olsun diye kırkı beklerdim temiz iş 😂
metehaninannesiii Deletedmom9823 sjsshgsfhvs kiz yok sonra yıka dualı illa 40.gun diye birşey yok yani😂😂😂😂
Deletedmom9823 metehaninannesiii ben en iyisi bi yarın yıkıym garanti olsn bide sünnetten snra izin verdkleri gün bidaha 😀😀
annesinin_beybisi metehaninannesiii kiz gerçekten yok mu valla ben herkes yapınca dini birşey zannettim allah seni😅
Aag06 Yikayabilirsin 2 gun sonra ilik su ile bisey olmaz cikinca kurula guzelce o bolgeyi saatlerce dusa gitmicek zaten 2dk suruyor banyo cikar cikmaz kurula sikinti olmaz
hepoyleolurzaten Deletedmom9823 Kuzum 40 çıkarmak aslında dinimizce yok, bizde sadece normal yıkadık babası normal dua etti. 🤗 Diğer paradır undur ekmektir yüzüktür vs şeyleri yapmadık
Deletedmom9823 hepoyleolurzaten içine altın atacaktım suyun altın gibi çocuk olsun diye inanmıştm ben 😀
hepoyleolurzaten Deletedmom9823 At kız istersen ne olacak 🤭 Hayırlı olsun bu arada Rabbim damatlığını da göstersin İnşallah 🤲🏻😍🧿