Gzmlerce minikpandammmm bende olmuyor hic bisey anlamadim yarin kontorlum var ins guzel haberler aliriz
gizzzy35 Gzmlerce O da yok :) Sadece arada iğne batması gibi his oluyor. Hiç hamile gibi değilim bazen bende tedirgin oluyorum. Perşembe günü randevum bakalım hayırlısı 🙏
Seross10 minikpandammmm 26 haftalık olucam salı günü hiç olmadı bunların hiçbiri sadece 4 defa istifra ettim o kadar
KadersizMelek Melek3 ben seni çok iyi anlıyorum canım ☺️Maden suyu iç,bende yandığında rennie duo içiyorum biraz kesiyor işte. Yapacak bir şey yok az daha sabır. Ağrıların da var mı? Ayy ben sırt bel karın kasık kaburga ölüyorum ağrılardan.
Melek3 KadersizMelek maden suyu daha kötü yakıyor beni ağrı ki nasıl bişi sürekli kramplar sırtım kopcak sanki kemiğim ayrılacak gibi hissediyorum karın ağrım var kalp çarpntm çok artti sen nasılsın
KadersizMelek Melek3 aynen senin bahsettiğin türden canım,sanki kemiklerim kırılıyor gibi çok zorluyor beni sırtım belim karnım
Melek3 KadersizMelek daha sen bana göre bir tık iyisn 30 . Haftandasn ben 36 yürürken dik yürümek istiyorum ama karnım daki ağırlık imkan vermiyor 🥺 çok az kaldı umarm 38 de doğar belimi citlatma alışkanlığım vardı benim o da beni çok çok zorluyor ben 19 haftalıkken merdivenlerden düştüm o zmn doktora gitmedm o sırtımızda ki kaburgaların oldu en alttaki kemiğim halen agriyor sanki çekiliyor gibi bilmiyorum ölüyorm sanki😅
KadersizMelek Melek3 sende niye ihmal ediyorsun en ufak bir şey olsa bile git, Allah hayırlı doğumlar nasip etsin. Benimde bugün burnum kanıyor neden oldu anlamadım🤷♀️😢
Yaggmur minikpandammmm benimde ilk haftalarda yoktu tam olarak 10. Haftada başladı 14. Haftaya kadar sürdü bulantı kusmalar .
Melek3 Sende git o zmn 😅ben doktora gitmeyi sevmem 😬 düştüm baktm oynuyorda bişi de olmadı ağlaya ağlaya eve gittm KadersizMelek
KadersizMelek Melek3 geldim kan verdim tansiyon baktılar, ben korktum valla sende ihmal etme derim ☺️
Cocolingo minikpandammmm dilini ısır maşallah de olmasın 6-7 kilo verdim bu yüzden bulantı kusma çok zor