minikpandammmm Kızlar 6+6 olduk bugün ama biç bir koku hassasiyeti , bulantı , kusma vs bir belirti yok. Bu durum normal mi olabilir mi ?
esinnnnn1 minikpandammmm benimde olmadı canım halen var bile diyemem yani ama çok şükür bebeğim iyi az önce baktırdım . 8 haftada sadece çok az bulantım var bazen diyorum oda psikolojik olabilir diye içini ferah tut herkesin aynı olmuyorki
Cinarinannesiiiii minikpandammmm benimde olmadı o kadar rahattımki ilk zamanlarda son döneme girdim mide bulantısı da başladı tiksinmede🤣🤣
KadersizMelek minikpandammmm sen Allahın sevdiği kulusun demekki 30 haftalığız hala kusma devam 🤦🏻♀️😔
Hazaldnc Haftadayım o kadar kötüyüm ki hayattan soğudum mide bulantısından uyuyamıyorum mutfağa giremiyorum Allah affetsin ama büyük isyan ediyorum çok zor çokkkk son bir haftadır bu haldeyim yataktan çıkmaya gücüm yok
Melek3 minikpandammmm olmasında 😅 valla iyi bişi değil aman olmasn ben neler cektm ben 2 haftalık olunca basladm öldüm halen de devam ediyor
KadersizMelek Melek3 hiç dur durak bilmeden devamkee,daha akşam dayanamadım zofer içtim gene, prilamı da gece attım iki tane bugün biraz yiyebildim. Yoksa yemek filan yiyemiyorum ki 🤷♀️🤦🏻♀️😧
Kurbagaopenkiz minikpandammmm 32+5 im 1 gun bile bulanti, tiksinme, hassasiyet olmadi bunlari gectim gogus hassasiyeti vs de yoktu bebegi 20 li haftalarda hissedene kadar hamile oldugumdan ben bile emin degildim 😅 biz sansli gebeleriz
mry_mst minikpandammmm 9 ay boyunca hiç bulantı koku hassasiyeti kusma çekmemiştim bazen kendimi hamile hissetmiyodum sanki 😀şuan 2. Hamileliğim aynısı olur mu diye merak ediyorum
yaseminky minikpandammmm ilk hamileligimde daha hamile oldugumu ögrenmeden kusuyodum. Koku hassasiyetim vardi Ikinci hamileligimde cok sükür bunda kusmayacam sanirim dedim ama 8.haftada basladi. Sknti yapmayin illa herkesde olacak diye bisey yok. Sonuna kadar böyle sorunlar yasamadan geciren hamileler taniyorum insallah onlardan biri sizsinizdir 🤲🏻 Kolay gecsin saglikla kucaginiza alin🙏🏻🤲🏻
Merve_boylu minikpandammmm 8. Haftadan sonra başlıyor bende de öyleydi bende sizin gibi diyordum keşke hiç başlamasaymış miğde bulantısından ne çektim 🤷🏻♀️
Layl minikpandammmm bende senin gibiydim bu hamilelik ne kolay böyleyse diyordum 8. Haftada iştah kapanması ve halsizlik 9. Haftaya bir girdik pir girdik ne yesem çıkarıyorum.🤦🏻♀️
Melek3 KadersizMelek bende gece şurup ictm adını unuttm onu ictm öldüm yani yanardağ gibi midem yanıyor yandıkça kusasim geliyor midem bulandı için daha çok yanıyor 😂 oluyorm ama kimse beni görmüyor
KadersizMelek Melek3 ben seni çok iyi anlıyorum canım ☺️Maden suyu iç,bende yandığında rennie duo içiyorum biraz kesiyor işte. Yapacak bir şey yok az daha sabır. Ağrıların da var mı? Ayy ben sırt bel karın kasık kaburga ölüyorum ağrılardan.
gizzzy35 Gzmlerce O da yok :) Sadece arada iğne batması gibi his oluyor. Hiç hamile gibi değilim bazen bende tedirgin oluyorum. Perşembe günü randevum bakalım hayırlısı 🙏
Gzmlerce minikpandammmm bende olmuyor hic bisey anlamadim yarin kontorlum var ins guzel haberler aliriz