newra Doğuma kac kilo ile girdiniz yada gireceksiniz arkadaşlar fazla kilo normal doğuma engelmi acaba
Gayurenise newra bende 89 kılo ile hamile kaldım 28.haftamdayım hala 89.6 falan geliyorum hiç kılo almadım doktorum en fazla 8-9 kılo demişti sanırım son ayda alırım onuda dikkat ediyorum
Bilinmeyen99 newra 32 haftadayım en son 127 idim normal doğum kilolu insanlarda daha rahat oluyormuş bir çok kontrol olduğum doktor öyle söyledi inşallah sağlıkla alırız minnoşlarımızı kucağımıza 🤲🏻
Ayaz_Aybars_mom Deniz59 dogumunuz nasıl olacak peki bende kilolu bı anne adayı olarak merak ediyorum açıkçası normalmi sezeryanmi diyo doktor
Pisicik newra Ben zaten en kilolu halimle hamile kaldım 72 kiloydum hamile kalınca daha 9 hafta var almaya devam edeceğim 🤷🏼♀️
newra Kiki-riki cok iyi fazla almamışsın bende 88 ile hamile kaldım şuan 2. Ayındayım 90 oldum vücudum cok musait kilo almaya
Burcu388 Deniz59 diyetisten yardımı alırız zaten kış a denk gelecek evde sporla tamamdır yaza kadar hiç aklın kalmasın bosver
Ozgrwili Benim en buyuk korkum da aşıri kilo almak 80 le kaldim 2. Ayimdayim hala 80 ama ben 6 aydan sonra aliyorum ilkinde 20 almistim