Edadadada Fundacanik Daha doğrusu kalça ölçünüz önemli. Dependin üzernde kaalca ölçüsüne göre bedenler yazıyor M olur size.. Ama geniş geniş daha rahat olayım diyorsanız L de olur 🙂
MeloMelo Ebusss1 bence götürün çok değil kanamanızın durumuna göre sürekli değiştirmek isteyebilirsiniz
hsqldnbebeqm Ebusss1 normal doğumda bi gün kalınıyor 3 tane kullanmıştım. 4 tane yeterlidir bence. Kanamanın durumuna da bağlı. Ben ara ara yıkadım. Bi iki kere de peçete 4 5 tane katlayıp koydum kanama çok olmştu..
Kizannesi92 Papatyamevsimi-89 ben 1.58 şuan 75 e yakınım hadi seksen ile doğuma gitsem dedim xl aldım 😁 inşaallah olur
Fatmanurvehashas Papatyamevsimi-89 normalde 9 lu olan L beden oluyo 10 lu olan M beden. Belki siteme yanlis yazmislardir. 160 boy 70 kilo doguma giren arkadasim m bedenin sıktığini soyledi. Ben de o yuzden L alcam
Hmzshnrikra Papatyamevsimi-89 arkadaşlar 2.dogumum ama dependi yeni duydum nasıl kullanılıyor sezeryan dogumda rahat oluyor mu bilgisi olan varsa
mrs_elisah Papatyamevsimi-89 ben 1.67 boy 74 kiloda L kullandım rahat oldu. M küçük gelebilir sıkabilir diye düşünüyorum.
Sevilss Papatyamevsimi-89 doğumdan sonra göbeğiniz olmucak alırken onu hesap edin kalıpları çok bilmiyom ama