Papatyamevsimi-89 Şuan 1,56 boy ve 84 kiloyum çiçek sepetinde 20 tl indirim hakkım vardı M beden 42-50 bedene uyumlu 9 lu aldim sizce olur mu?
Dilara0638 Papatyamevsimi-89 L beden rahat olur bende L aldım 80 kilo olmuşum son 2-3 haftam var doğuma denedim oluyor 😊
UralYlmz Papatyamevsimi-89 168 boy ve 89 kiloya dayandım ve l beden rahat rahat oluyor bana bence m olur size
rojda2121 Papatyamevsimi-89 bsy merak ediyorum bende depend alıcamda ornegin birini taktım onu kac saate kadar kullanabilirim iyice kirlenince mi atmam gerekiyo rahat eder miyim ozamana kadar 👀👀🙄
Papatyamevsimi-89 Edadadada https://www.hizliresim.com/t2o3ebh ürün bu büyük boy yazınca direk aldim ama keşke m bedeni gorseydim
Fatmanurvehashas Papatyamevsimi-89 normalde 9 lu olan L beden oluyo 10 lu olan M beden. Belki siteme yanlis yazmislardir. 160 boy 70 kilo doguma giren arkadasim m bedenin sıktığini soyledi. Ben de o yuzden L alcam
Papatyamevsimi-89 Dilara0638 doguma kadar ben 88 olurum diye düşünüyorum XL mi alsam L mi?Benim doguma 2 ay var
Ebusss1 Dilara0638 ben en son gecen hafta 77 kilo falandım doğuma 2 hafta var xl alsam iyi olurmu sizce
Dilara0638 Papatyamevsimi-89 42-50 beden arasına uyumlu diyor üzerinde ama kilo alacağını düşünüyorsan büyük olması daha faydalı tabi ben 79la hamile kaldım 73e düşüp şuan 80 oldum 37 haftalığım daha fazla almam diye Lyi uygun gördüm ama senin daha 2 ay varmış xl alman daha mantıklı sanki 🤔
Sevilss Papatyamevsimi-89 doğumdan sonra göbeğiniz olmucak alırken onu hesap edin kalıpları çok bilmiyom ama
kadifemsii Papatyamevsimi-89 ben 171 boyundayım 85 ile doğuma girdim l beden aldım tam oldu . Sıkmadı rahatsız etmedi
Fundacanik Anneler banada bi el atın 😁çok kararsızım ve ilk defa alıcam 2.sezeryan olcak 1.57 boyum kilom şuan 57 Aralık ortalı gibi olur heralde doğum 30+3 olduk bi bilgisi olan varmı . M mi alsam L mi 2 ay var 2 aya kadar 63-65 kilo olurum heralde.
Edadadada Fundacanik Daha doğrusu kalça ölçünüz önemli. Dependin üzernde kaalca ölçüsüne göre bedenler yazıyor M olur size.. Ama geniş geniş daha rahat olayım diyorsanız L de olur 🙂
Dilara0638 Ebusss1 bende basenliyim doğumdan öncede vardı ama L oldu yinede rahat rahat olsun istiyprsan xl tercih et
Meduygu Ben doğumu 72 kilo ile yaptım xl aldım rahat rahat olsun diye iyiki de öyle yapmışım sezeryan olduğum için hiç dikişlerede rahatsızlık vermedi
Gulsah1616 Papatyamevsimi-89 ben 34. Haftamdayım şuan 67 kiloyum L beden aldım evde bir tane denedim çok rahat oldu. Hiç sıkmıyor üstünde yok gibi. Dikişler acıyacağına büyük olsun mantığıyla aldım. Bence siz de L alın
MeloMelo Papatyamevsimi-89 geçen hafta sezeryan ile doğum yaptım 65 kilo ile L beden almıştım bence ne kadar bol o kadar iyi