Saaki Eligulu öncelikle yorum yaparken nezaket kurallarına dikkat ederseniz sevinirim. Evet isim kalmadı demek ki .
Eligulu miranbeyinmothersi hercai dizisindeki salak mirandan sonra nasıl cocugunuza koyuyorsunuz ya bu ismi 😂😂 Muş Bingöl vs bu doğu illerinde en çok Miran ismi konulmuş
miranbeyinmothersi Eligulu sanane 😂 isimlerle alıp veremediğin mi var her isme bir uslupsuzlukla yorum yapmışsın
Semaguler Eligulu sevebilir ve koyabilir canım dünyada milyonlarca insan var şunu su koymus ben koymayayım diyemiyor insan bazen içine sinmiş bence çokta hoş
Yagmur00 Saaki hımm ama ne gerek war bacım ya kendine has bı ismi olsun annesi babası koysun onun annesi babası falan koyduya aynısını nıye koyuyor sun benım kaynanam olsa benden kıskandın koydun der yanı
Saaki mervegemen- Allah kimseyi eşinden ayrı bırakmasın inşaallah bebislerimizide sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin 🌸
Fasulyeninannesi1 Esim benden boyle bir sey istese yuzune bos bos bakar ve gerizekali misin derim 😁😁😁
greybrde Saaki benim ilk gebeliğim işimin adı tolga bebeğimize tolgahan koyalım dedim kabul etmedi bir anlamı yok tolga ismimin dedi bizde göktuğ koymaya karar verdik bence geri kafalılık değil güzel bişi😃🧸
Cocolingo Kız olursa kendi adımın sonuna nur, erkek olursa eşimin adının sonuna can ekleyip koycam diye herkese esprisini yapıyodum, şuan cinsiyeti belli ama hiç şu isim olsun diyemiyorum bence soyadıyla vs uyumluysa konulabilir neden olmasınki 🌸
Sevilss Saaki olabilir han ekleyince uyuyorsa koy ne olcak babası sonuçta. Kayınbaba ve ölmüş kişilere çok karşıyım ama hayatta koymam valla koymadım da zaten
rgk Saaki Ben de koyacağım. evlenmeden önce söylemiştim eşime zaten. Aileler karsı cıktı ama bizim bebeğimiz bizim kararımız konu kapandı dedim, oldu da bitti🤣 eşim de aşırı mutlu😇