ressamistanne pusatmom35 hamilelikte her zaman akıntı oluyor zaten. Akıntı engel değil. Benim düşük riski var çok akıntı geliyor birde oturarak kılıyorum. Abdesti bile değişik alıyorum. Allah kabul eder sen kıl çamaşırına geçirememeyedikkat edersin. Hayırlı kandiller
ressamistanne Kızlar akıntı abdesti bozabilir ama zaten abdesti her vakit yinelemek en iyisi. Bu ibadete engel değildir. Ayrıca akıntı zaten hamilelikte çok normal ve olur. Bence Allah kabul eder gözüyle bakıp ibadete ara vermeyin
gurbetcianne97 pusatmom35 akıntı abdest bozar gülüm gusül bozmaz. İç çamaşırına veya pedine değdiği an abdestini tazelemen gerekir bunu önlemek için benim yaptığım gibi yapabilirsin. Günlük pedini takıp vajinanın giriş kısmına bir tane yuvarlak makyaj silme pamuğu var ya ondan koyabilirsin. (Sokma sadece girişine daya) Böylelikle akıntın çamaşırına akmamış olur. Ha bana sorarsan bu yöntemi sadece evde değilken kullan derim
pusatmom35 Arkadaşlar işim olduğu için giremedim bir kac saattir verdiginiz cevaplar bilgiler için cok tesekkur ederim vakit ayırdığınız icin hakkınızı helal edin 🤲
SekerAnne pusatmom35 ben minik pedleri enfeksiyon riski olarak görüyorum benim akıntımda çok külot değişimi yapıyorum sık sık
Deryaerbil pusatmom35 yani abdest ozulan şeyler arasında vajinal akıntı var mı ? Zaten hamilesin şuanda yani özğrşü sayılıyorsun
pusatmom35 Deryaerbil abdest bozması önemli değil gusül bozuyor mu onu merak ettim çünkü akıntı su gibi geliyor bende gun içinde buradaki arkadaşlar gusül bozmadigini söyledi
prensesannesiiiiii pusatmom35 canım akıntı namaza engel değil Pet veya peçete bişey kulan gün içinde hamilelikte kanama bile engel teşkil etmez 😊😊