Nihalgvnyldz minikumutlar minikumutlar yaaa benım de 8 gün var kızlar bende sıgara içerken bulanıyor aslımda ama dün sabah erkenden bulantıyla uyandım ağırlarım çok var sırtım belım ayakta durmaya gör hemen agrıyor acaba belırtı mı ya
minikumutlar Nihalgvnyldz valla canım ben sigara kullanmıyorum ama belirtileri sırt bel ve kasık ağrısı diyorlar çok insana sordum inşallah hamileyizdir rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏🙏
Duy_gu Nihalgvnyldz kızlar gebelik şüpheniz varsa sigara içmeseniz iyi olur düşüğe yol açtığını söylüyor dr
Nihalgvnyldz Duy_gu ben yaptım test kaset çıkmadı çok var daha 7-8 gün ondan dıye düşünüyorum ama kan versem çıkar mı sızce
Melekk12 Nihalgvnyldz bende de durum böyle acaba gidip kan versem mi diye erken gebelik testi yaptım çıkmadı 23. Günüm adet günümüzü bekleyelim sonra yazarız buraya sonuçları inşallah hamileyizdir
Duy_gu Nihalgvnyldz yok canım adet geçtikten sonra ver kanunu böyle çıkmaya bilir varsa bile çok yeni olduğu için gözükmez sabır edip bekle kuzum bende 10 gün bekledim adetten sonra ki ben durmadan test yapıyor dum negatif çıkıyor du
Sevdapl Melekk12 benimki de 24 ü. Dün ben de test yaptım negatif çıktı günümü bekleyip tekrar yapacağım o zaman pozitif çıkar inşallah
Melekk12 Nihalgvnyldz https://imgyukle.com/i/kyet8S Dun yaptığım test bu kuzum çok silik çizgi güvenemiyorum o yüzden günümün geçmesini bekleyecem
Nihalgvnyldz Melekk12 yaaaa ama var gıbı bende oda yok ama ben normal kaset test yaptım yarın kan versem azda olsa değer görürüm dıye düşündüm bılmıyorum ya napsam sence
Melekk12 Nihalgvnyldz valla bilemedim ya ben bekleyecem 1 hafta daha hatta ayın 1.de gidecem kan vermeye daha net sonuç çıkar tabi adet olmazsam 😅