Bebekisteyenn Kızlar adetime 10 gün var yalnız mide bulantılarım var kusma yok sadece öğürme geliyor belirti olabilir mi
Dilannn47 Bebekisteyenn ben 1 günde sigaradan soğudum öyle anladım gebe oldgumu inşallah seninde gonlunce olur 😊
Duy_gu Bebekisteyenn brndede öyle olmus tu canım olabilir fakat testler doğru yanıt vermeyebilir adt yakın Olduğu için
Bebekisteyenn Duy_gu bekliycem adet günümü ya gitmek istemiyorum ama eün 2 de mide yanmasıyla uyandım çünkü bende olmazdı
Nihalgvnyldz Duy_gu ben yaptım test kaset çıkmadı çok var daha 7-8 gün ondan dıye düşünüyorum ama kan versem çıkar mı sızce
Duy_gu Bebekisteyenn yanması için henüz erken ama bulantı bilemiyorum brndede bulantı 6 cı haftada basladı
Dilannn47 Duy_gu ya bende tam 6 hafta oldu bi bulantı varki Allah düşmanıma vermesin diyemem versin😂😂 çok kotu ya 2. Gebeligim bu ilkinde hamile olduğumu unutyodum hiç bulantı kusma yorgunluk hicbisi yoktu
minikumutlar Mervesude01 benimde adetime 11 gün var ve 6 gündür bel kasık ve sırt ağrısı var ilişki sonrası oluştu bu ve devam ediyor inşallah hamileyimdir beklemek çok zor kızlar
Nihalgvnyldz minikumutlar minikumutlar yaaa benım de 8 gün var kızlar bende sıgara içerken bulanıyor aslımda ama dün sabah erkenden bulantıyla uyandım ağırlarım çok var sırtım belım ayakta durmaya gör hemen agrıyor acaba belırtı mı ya
Mervesude01 minikumutlar bence bekle biraz daha çok erken eğer verirsen çıkmazsa moralin bozulur belki de var erken vereceğin için çıkmaz ise ya bu sefer çok üzülürsün
gzdgns minikumutlar bende 2 hafta kala test yaptım evde silik cizgi çıktı hep sonra kan verdim cok erken olmasına rağmen baya yüksek değerlerle pozitif cıktı sonucum. Bekleyemiyorum daha çok var diyorsanız bence verin şansınızı deneyin. Ya da bi test yapın