Vera18 Dilekcnkn kaç kilo ki kuzum bizim de en son gittiğimizde kilosu azdı şimdi nasıldır bilmiyorum. Ay hayırlı güzel haberlerini alırız inşallah 🤗 bende yarın gideceğim bakalım ne dicek
Vera18 Ozge2805 sağlıkla hayırlı vakitte gelsin canım 🤗 bizim kızında daha gelmeye niyeti yok gibi ne ağrı var ne sızı 😅
Ozge2805 Vera18 ekim bebekleri cidden nazlı 🙈 Amin canım cümlesiyle inşallah Doktorum yerleri elinle sil squat hareketleri yap dedi ve bol bol yürüyüş
Vera18 Dilekcnkn anladım canım sağlıklı olsunda gerisi önemli değil benimkide 39+3te 2900dü şuan kaçtır bilmiyorum ama ilk cocugum da öyle çok kilolu değildi zaten
Alya_1963 Vera18 Ekim bebekleri nazlı sanırım geçen sene benim kızım 42 haftanın bitimine doğru gelmedi de zorla aldık artık 😁😁
Vera18 Ozge2805 ben sürekli yerlerdeyim zaten 😂 2 yaşında kızım var aşırı hareketliyim her işimi de kendim yapıyorum günde kaç kez yere eğilip kalkıyorum dur bilmiyorum bazen ne yapsan da onlar vaktini bekliyor illaki günlükte 3 4 bin adım atabiliyorum anca
Dali Benimde 40+2 hic bir belirtim yok doguma dair.Dogmazsa çarsamba kontrolum var.Ilk cocugumuda 41+0 da suni sanciyla dogurmustum.Benimkiler hic cikmak istemiyor:)
Vera18 Dali nasıl bakıyorsanız bebişler çıkmak istemiyor heralde içerden 😊 bu suniye gerek kalmadan kendi gelir inşallah canım
hanimhanimcik Vera18 doktor parmaklarıyla bebeğin kafasının etrafındaki zarları sıyırıyor yani kolay insin doğum başlasın diye
Dilekcnkn Vera18 Benimde öyle yaa ilk oğlum 2750 ikincisi 3350 doğdu ama ertesi gün yarım kilo kaybetti ilki fare gibiydi 😂😂 buda öyle olsun dediğin gibi sağlıklı olsunda doğum da kolay olur ben kilo aldırırım ona 😊😊
hanimhanimcik Vera18 yok kız çoğu zaman yapıyorlar çatı muayenesinde kiminde doğumu tetikliyor kiminde etmiyor işte😅