metehaninannesiii Gul-42 evet zorlanmistim daha içinizde narkoz olduğu için öksürük oluyor onu da öksürerek atmak gerekiyor
Tugce0133 Gul-42 Öksürük bende de olmuştu ilk günlerde hemşireye söyledim öksürmen gerekiyor dedi içindeki narkozu atmak için canım yandığı için korkuyordum ama içinde tuttarsan iyi değilmiş yavaş yavaş öksürmeye çalış..
SncrMerve Gul-42 eşim beni sürekli güldürmeye çalışıyordu ama varya canımdan can gidiyordu gülerken 😂 hatırlıyorum da yine aynı şeyleri yaşayacam😂
Gul-42 RumeysaNur34 yok cnm oksurme hapsurma gelıo ya ondan bahsettım sezeryan sonrası gelıo dıye degıl😀😀normal oksurme hapsurma
Merveevrem18 Gul-42 ahh evet canım ilk sezeryanımda tam doğumdan 2 gün önce hasta olmuştum ve doğum yapacağım gün öksürüğüm artmıştı hani böyle içten içten kana kana öksürürsün ya öyleydim sezeryan oldum ve beni düşün canım nasıl yanıyordu 😬😬
Gonul_enes Gul-42 ohooo 35 gune kadar halaaaa icim aciyodu oksururken dogrulurken vs 35 gun den sonra azaldi suan 43 gunlugum tamamen gecti o ic acimalar
RumeysaNur34 Gul-42 ha bende diyorum acaba herkeste olan birşey mi 🤭🤭 pardon canım yanlış anlamışım 🙏😊