MMeervee Anneler ultrasona girdim suyun fazla dedi normalde 80 olmqsi gerekirken benim 85 mis sınıdaymis 25 haftalık gebeyim. Ne demek oluyor yabi suyumun fazla olması.
Merve_KOPUK MMeervee detayli ultrasonda benim suyumunda fazla olduğunu söyledi doktor ama onun dışında şu önlemi alalım yada şöyle yapalim gibi bisy önermedi sana bişy soyledilermi adaşcım 😊
bahar3589 MMeervee banada detaylıda suyun fazla demişti ,şekerli mi besleniyorsun ben o sıralar çok karpuz yiyordum doktor olmaz çok şekerli dedi diskkat ettim sanki gebelik şekerim varmış gibi 1 ay sonra normale dönmüştü
kartanesi02 MMeervee benimde 23. Haftada fazla olduğu göründü 25. Hafta şeker yüklemesi yapıldı şekerim sınırda çıktı çoğunlukla şekerden oluyor çok kötü de değil diyetime dikkat ettim doğuma kadar aynı şekilde ilerledi
Clementinee MMeervee bişi olmaz korkma canım banada suyun bol dedi kötü birşeymi dedim hayır bebek sağlıklı gayet dedi çok şükür
MMeervee Merve_KOPUK şekerden kaynaklı olabilir dedi şeker yüklemesi yaptım gayet güzel çıktı şekerim bişey demedi😂 sıkıntı yok dimi şu an sende kac haftaliksin
kartanesi02 MMeervee benim için bi tehlike yaratmadı sadece bebekte çok az böbrek genişlemesi oldu doktor doğumdan sonra düzelir sıkınto değil dedi çok şükür 2 yaşında hiç bi sorun yaşamadık
bahar3589 MMeervee yok hayır ben beslenmeme dikkat ettim sanki gebelik şekerim varmış gibi yani 1 ay sonra doktor normal dedi heray şekerime bakılıyordu zaten değerlerimde düşmüştü benim yani istediğim gibi olmuştu
rojda2121 MMeervee benimde o haftalardan beri suyum fazla sekerimde cıkmadı doktor demekki yapısı boyle dedi suan 36. haftadayım