Kelebekkannesi Kızlar 1 cm açılmanızdan ne kadar süre sonra doğum yaptınız ? Açılmanız nasıl ilerledi ? Tecrübeliler yazsın lütfen . 😌
Senaasd Kelebekkannesi ah kuzum 2 cm açıklıkla 1 ay oldu ve hala duruyorum ve nişan da geldi ama hala beklemedeyiz😭
Fatmanur123nrt Kelebekkannesi 15 gün 2 cm git gel yaptım en sonunda suni sancı verildi 4 cm oldu sonra 7 en son 10 oldu ama hızlı ilerledi rahim ağzım kolay incelmişti çünkü
Kelebekkannesi FatmaNur_ 37 haftalıkken açılmam 1cm di şuan 38. Haftadayım çarşamba günü tekrar kontrolüm var
Kelebekkannesi FatmaNur_ yapmaya çalışıyorum bol hareket yürüyüş filan bakalım çarşamba gidecem inşallah ilerlemiştir açılma yaa
Kelebekkannesi Senaasd ayyy ciddi misiniz . İnşallah bende aynısı olmaz yaaa … ilk gebelik mi sizin de
FatmaNur_ Senaasd bnde hiç açıklık yoktu bugün suyum geldi. 1 cm açıklık dedi. 16.00 dan beri bekliyoruz
Sinem12345 Senaasd kız mı erkek mi canım ben suan 36+6 yım kasıklarıma bi agrı girdi kalktım geçti insallah sancımdır
FatmaNur_ Senaasd sabaha karşı Suni veririm sancin olmazsa dedi. Bekliyorum hala. Antibiyotik serum veriyorlar bebek enfeksiyon kapmasin diye