Hifaefraimm melike14- oğlum olacak inşallah 16+5 olduk oğluşumla ve ismini hz yusuf ve oğlunun ismini takıcaz yusuf efraim olacak allah izin verirse 🤲🤲rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasib etsin
EsraYsf Oglummmmm YUSUF HAN 🖤 Bebisimizinde daha cinsiyeti belli değil kiz olursa simdilik babasi Nazlı diyor bakalim ne olur🙂
EsraYsf burakkaya masal mira - kayra can bence canim daha uyumlu kayracan alp kaya diye sınava girdiğini dusun minnosun :) 🥰
AyseGulsum Ozdenhnm ben de daha cinsiyeti belli olmadan Asel istiyordum şimdi ise kararsızım sona geldikçe acaba sever mi ismini diye düşünceler oluştu
Ozdenhnm AyseGulsum bizde çok isim arasında kaldık ama asele karar verdik ismiyle yaşasınlar inşallah
Prensesannesi27 kobracan0 yaa ben de kizima mahpeyker koymayı çok istedim ama babası dahik kimse istemeyince vazgeçtim ama hala çok güzel geliyor😄
Yamantosunannesi Nasipse Yaman koyacağız. Aklımızda Akın vardı eşime Yaman ne güzel isim ya deyince bi anda çok ısındı isme ve Yaman olsun dedi😂
Nazlicagin Minimommy bende basından beri alya diyordum hatta hastane çıkışımız falan hep hazır cnm isimli dün de eşim lina ismi dedi kafam çok karıştı linada hoşuma gitti aslında