[silindi] Nilayengn Asla uslu değil 😂😂 Bütün gün peşinde ev topluyorum dolap ve çekmece içleri hep yerlerde 😂 Ben biyeri toplarken o diğer tarafı dağıtıyor çok meraklı herşeyi inceliyor 😂 Ama bi özelliğini çok seviyorum asla pes etmiyor 😊
Nilayengn [silindi] yandık o zaman☺️Bende artık kendimi öyle avuturum yeter ki sağlığı yerinde olsun,akıllı olsun☺️
Melikeee0809 Merve-bebek süveydanın anlamına daha önceden araştırdınız mi? Kalp kirliliği demek o yüzden iyice araştırılıp konulmalı isimler 🥰
Merve-bebek Melikeee0809 daha araştırmadım çünkü şimdi koymak için kızım yok ama burda arkadaşlar söyledi anlamı öyleymiş zamanı gelince tekrar düşüncem
Egeana25 Eşimin adı Murat ilk yavrum Murat Efe karnımda olan ise Murat Ege 🥰Bn babalarının adıyla yaşasınlar istiyorum
Ebrugasyilmaz Kızımız olursa Zeynep duru göbek adı da Mihrimah erkek olursa adı Cihangir göbek adı da Hasan olucak inşallah 🤗
Likapaa Ebrugasyilmaz bizimde Zeynep Duru olacak galiba. Duruyu ben istiyorum eşimde Zeynep istiyor ama Zeynep çok istemiyorum sanırım🙄. Erva Duru daha hoş gibi 🤷🏻♀️