• isimler
  • Hadi bebiş isimlerini yazalım

melike14- 35+5 😇 hepimizin hakkında hayırlısı olsun hayırlı ömürleri olsun bebeklerimizin iyi geceler ☺️

Kubra1090 ben hamile kalmadan önce oğlum olursa adı Elyesa olacak demiştim Rabbim bir erkek evlat verdi o yüzden asla değiştirmem ve bu ismi de çok seviyorum ♥️🌺

Kizimin ismi Meleksu💕
    Simdi ogluma hamileyim 33+5 den selamlar ismini Urazalp sectik hayirlisiyla kucagimiza almak nasip olur insallah 🧸💙🙏🏻

Allahım nasıl ederse 70 gün sonra kucagımıza alıcaz bebeğimizı ismini EYLÜL koymayı düşünüyoruz 😊❤

Kızım olursa lina alin olcak oğlum olursa ali daha cinsiyeti belli degıl malesef 😔

Gizgizgiz hayır kesinlikle öyle düşünmeyin çok güzel ve değişik bir isim adıyla yaşasın inşallah canım sağlıkla gelsin 😍🙏

melike14- bi cinsiyetini öğrenemeyen benim sanırım . Çok merak ediyorum oğlum mu kızım mı olcak . Bir oğlum var kızım da olsun isterim ama nasip bakalım haftaya perşembe günü randevum var inşallah gösterirde bende burdan post açar haber veririm size 😊

melike14- cinsiyetimizi öğrenmeye daha 1 ay var rabbim nasip ederse
      yıllardır hayalimiz olan isimler erkek olursa mercan ege & kız olursa masal ada💕

Ahmed34musab kesinlikle açın beni de etiketleyin sağlıkla gelsin rabbim gönlünüze göre versin hayrılsını 🥰