adsmom Serekal 22’sinde detaylı ultrason var 🐣 Taşikardi ve plesante previa dışında bi derdimiz yok çok şükür. 19+3 olduk geceleri sürekli tekmelemelere başladık 🥲❤️
Hazalkbra adsmom yaaa çok güzel genelde sanırım 19.haftadan sonra hissediliyor yorumlardan öyle anladım 😍 biz de 18+3’üz daha hissedemedim bazen hissediyorum gibi 2 gündür de bir şey anlamıyorum tedirgin oluyorum🥺
Poyrazin_annesi Benım doktorum tetanozu onermıyo olsanda bı faydası yok olmasanda bı zararı yok dedı sana kalmış dedı kafam karıstı arkadasımda olmamıs tetanoz bı sorun olmamıs
Serekal Poyrazin_annesi benim oğlum 11 yaşında onda hiç Aşı olmamıştım bunda olmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı
Meleklerim34 Eylul2797_ bugün kız olacağını öğrendik ismin biri Hümeyra inşaallah yanına bi isim arıyorum
Aycan051415 Serekal ay ben 17 martta olmasını çok istiyorum o gün kandil mübarek gün Rabbım hepimizin gönlüne göre versiiin🤗🤗
Ayseks 16+5 haftalık hamileyim karnım sürekli şiş gibi ve karnımın bitişiyle rahim başlangıcında baskı var gibi hissediyorum bu durumu yaşayan oldu mu ve sürekli idrara çıkıyorum az az da olsa :(
Serekal Ayseks ilk gebelik se rahim büyümesi karın içi darlığı bide gerginlik oluyor büyümeden dolayı
Serekal _Hayalim- ben örgü öruyorum:) temizlik vs kitap okuyun güzel günün geleceğini düşünün terapi gibi o günü düşünmek
Ayseks Serekal ilk gebelik normal mi o zaman baya endişeliyim bu konuda:( karnımın bitişinde ve Rahime doğru sertlik olunca
Aycan051415 Serekal 18deyiz iyiyiz sadece agrilarimiz oluyo detaylıca sıra bulamadım özele gitcem bu gidişle sizce detaylı ne derece gerekli
Serekal Aycan051415 iç organlarına bakılıyor Bende daha yaptirmadim şehir hastanesine gidiyorum doktorum ne zaman derse
Kamusbuglem Serekal cok halsızım kaç gündür bugun artık dayanamayıp kalktım işimi gücümü yaptım baya yoruldum :) ama çok şükür iyiyiz :)
Defne74 Serekal iyiyiz canım teşekkürler detaylıya girinceye kadar cinsiyet sormadım hiç bilmiyorum çok yoruldum bi aydır yaz bitti işleri bitmiyo çok uykusuzum azcık daha uyuyam desem aşam ederim ama yok