Ozlem2904 Gmze17 dr unuz bisey dedi mi? Ben 64le hamile kalmistim, dr um cok hizli almissin dedi diyet verdi😥 1Kasimda randevum var sadece 1kg alabilirsin gecme dedi bana😥
Gmze17 Ozlem2904 hayır ben 48 kiloydum hamile kaldığım da belli olmuyor bile zayıfsın alabilirsin dedi ama ben almak istemediğim için dikkat ediyorum vücudum hiç değişmedi sadece biraz göbeğim çıktı nasıl 8 kilo aldım inanmıyor kimse 😭
dilara_cinar99 gldn065807 evet almadım 52 kilo ile hamile kaldım ilk zaman 3 kilo verdim şimdi 50 kiloyum 🤷🏻♀️☺️
Ozlem2904 Gmze17 sizin dogum oncesi kg gercekten az ama sanirim 15 16kg ideal size dogum zamani hic dert etmeyin dogumdan sonra hemen verirsiniz zaten
Elvnttkn melike14- al benden de o kadar düzenli yürüyüş diyetisyenle sağlık beslenme programı yapmasam haftada bir kilo alacağım 🥺
Merve-bebek melike14- kesinlikle öyle zaten zayıf bi vücudum var o yüzden sorun etmiyorum o iyi olsun sağlıklı olsun gerisi boş
esmakc melike14- hiç dikkat etmiyorum desem yeridir ama fazla yiyemiyorum artık rahatsız ediyor beni bide bol su içiyorum kilo almıyorum bu yüzden ama herseyden yiyorum