iremcannn1907 melike14- insan böyle şeyler yemeden de yapamıyor ki 😂 en sevdiğim şeyler habire canım istiyor hele tatlı 🙈
melike14- iremcannn1907 az kaldı siz hastane çanatasını ne zaman hazırlamayı düşünğyorsunuz hazırlıklar nasıl gidiyor
iremcannn1907 melike14- alışveriş kısmı tamamen bitti Bikaç gündür yıkadım hastane çantamı da bugünlerde hazırlayacağım artık. Ama çevremde ki yaşlı kesim hastane çantasının cuma vakti dua ile hazırlanacağı konusunda çok ısrarcı öyle birşey duydun mu sen yada farklı bir batıl inanç ☺️
melike14- iremcannn1907 hayır ben öyle birşey duymadım ama şey duydum bebek doğmasına 1 haftadan fazla varsa beşiğini kurdurma uğursuzluk diyorlar da inanmıyorum ben 1 hafta kala onlarla ilgilenemem ki
iremcannn1907 melike14- evet bunun gibi birçok batıl inanç var hangisine uyalım ki 😂 pek inanmam da normalde Ama konu bebek olunca özellikle dini şeyleri atlamaktan korkuyor insan.
melike14- iremcannn1907 tabiki insan bir tedirgin oluyor ama ne zaman istersen o zaman hazırla. Ben de bu hafta yıkayacağım daha ama bak yarın Kandil yarın da hazırlaya bilirsin 🥰
melike14- iremcannn1907 bende daha almadım doğuma yakın bekliyorum onu gelince kullanamayacağım İçin bebek doğmaya yakın alayım diyorum ki kırık vs olursa daha erken fark ederim diye
Miniklimonum melike14- ay ne güzel yaaa 16+3üm 1 kilo almışım sabah kahvaltı öğlen meyve akşam 7de yemek yiyorum gece süt başka da yemiyorum şeker tuz yok hamur işi yok ekmek az kiloya aşırı derece takıntım var o 1 kilo için oturup anıra anıra aglıcaktım sen ne güzel. 5 kilo maşallah bin maşallah ❤️
isk77 Ben 36 haftalığım ve 22 kilo aldım:( sizin mesajlarınızı okudukça üzülüyorum valla, benim gibi çok alan yok mu
Belinay035tp 58 ile hamile kaldım şuan 69 kiloyum 37+3haftalık olduk toplam 11 kilo ilk gebeliğimde 15 kiloydu 😀