busrasahinn melike14- 25+6 70 den 63 e düştüm şuan 65 im bakalım hayırlısı sonlarda başıma neler gelir bilinmez 😂
Zehrakutay2018 35+2 9 kilo aldım ilk hamileligimde çok almistim 18 kilo yani az değil di suan az hile aldim çok şükür
lentil Hilal-95 off bende pandemi öncesi 53tüm ama hamileliğe 57 ile başladım 🙄🙄 neyse ki hala şişman durmuyorum. Hiç ödem fln yok eski kıyafetlerimi giyiyorm tek göbek var. Keşke ama 53 le kalmş olsaydım 😂😂
Hilal-95 lentil bende 48 kilodan 53 oldum🤦🏻♀️ Snra hamıle kaldım aynen bnmde kıyafetler oluyor hiç ekstra almadm şişmedim şuan ama bazen parmaklarım şişiyor gibi geliyo yüzük felan takmıyorm ne zamandır şişer diye 🤣 2 kilo alsam bana yeter 😀
lentil Hilal-95 ay evet keşke 2 daha alıp olayı kapatsak. Tabi kaçıncı haftada gelecek acaba bebişler çok bekletmeden 38 gbi gelseler sağlıklı bir şekilde güzel olur. Hatta gönlümden geçen 01.11.2021 😂😂 kafamdaki planlar bu şeklde
Hilal-95 lentil benmde ama bnımkı erkencı gibi dedi doktorum sancım varmıs hissetmediğim fitil felan verdi bende 37 totem yaptım bakalım sağlıkla gelsinlerde🙏🏻
lentil Hilal-95 aaaa en son ne zamn gittin doktora. Ben muayene için 29da gitmiştim 31 de de test sonucu götürdüm sadece. Haftaya artık muayenem. Merak ediyorum valla kocaman olmştr şimdi. Sancın çıktı peki açılma fln var mı yada kanala girmiş mi
Defne74 gldn065807 anladım canım şimdibende 58 deydim 19 haftalık oldum hala aynıyım ne aldım ne verdim tartılar mı yanlış acaba diye düşünmeden edemiyorum
gldn065807 melike14- valla bende şaşkınlık içindeyim emin ol çünkü oğlumda hemen almıştım ben diyet yapuyorum ama sekerim var gebelik öncesinde o yüzden dikkat etmem lazım şuan için bende doktorum da memnun bakalım alırım almasına ama ne zaman 😅
Elvnttkn melike14- al benden de o kadar düzenli yürüyüş diyetisyenle sağlık beslenme programı yapmasam haftada bir kilo alacağım 🥺