Bsrzy Edirne - Tekirdağ - Çorlu taraflarında detaylı ultrason yapan doktorlar ve fiyatlar hakkında önerilerinizi bekliyorum
Eslemkusun_annesi Bsrzy normalde Çorlu vatan hastanesine gidiyorum kontrol için 900 tl dediler doktorum Edirne araştırmada cenk beye yolladı 200 tl ye muayene oldum
aysun92 Bsrzy Edirne’de Prof Dr Niyazi Cenk Sayın kliniğinde muayene 500 TL ve bir ay kadar önceden randevu alın
Bsrzy aysun92 ☺️ Teşekkür ederim ben de aradım bir kaç kişi Cenk beyi önermişti iyimiş sanırım bu konuda
Merveozkaynak_ Bsrzy ne beklediğinize bağlı benim büyün ultrasonum boyunca ağzını bıçak açmadı ki en sevmediğim şey sorduğum şeylere çok sert cevaplar verdi ve elime bir ultrason fotoğrafı bile vermedi mail olarak attı küçücük resim halinde
Deniz59 Bsrzy evet orda yaptırdım normal muayeneye gittim 20. Haftamda doktor o gün direk perinatolojiye yönlendirdi
Edasydl Bsrzy Corlu vatan hastanesi Erson beye gidiyordum.o yönlendirdi.asistanının tel nosunu verdi.randevu oluşturduk.geri kalan gebelik sürecinde Cihan beye gidicem.
Bsrzy Edasydl memnun kaldınız mı , ben de acaba trakya üniversitesini arayıp perinatolojiden randevu mu almayı mı denesem dedim
Bsrzy Deniz59 evet baktım şimdi, cem yener varmış şehirde randevu yok ama araştırıyorum bakalım karar veremedim henüz
Bsrzy Merveozkaynak_ Aaa demek öyle ay buralarda doğru dürüst doktor yok o zaman o kadar para veriliyor bi zahmet agzını açıp konuşsun