Kubra2721 nevarneyokk sicak su torbasinin belimin kalcamin agriyan yerlerine koymak da rahatlatiyo beni aklinizda bulunsun
teletabi nevarneyokk ama eğer ters bir hareket yaptıysanız o zaman ağrı geçmiyor. Şimdi aklıma geldi kusura bakmayın,bir defa bende de oldu baya geçmedi ağrım hergün artarak devam etti artık yürüyemiyordum. Doktorum fizik doktoruna yönlendirdi muayene etti tekrarlayıcı ters hareketten dolayı kas bişeyi oluşmuş demişti. Masajla geçer magnezyum içmeye devam et demişti gebe olduğun için bişey yapamam kas gevşelticilik bi durum demişti. 3 gün çekmiştim o ağrıyı efarmag kullanıyordum o zaman iyi gelmişti
nevarneyokk teletabi Çok teşekkür ederim takipte tutup olmazsa doktoruma haber veririm geçmezse şimdi arasam biliyorum normal diyecek bana
Semy nevarneyokk 2 haftadır geçmiyor. Tuvaletime zor kalkıyorum. Bende fıtık var ama. Sizde herhangi bir bel problemi var mıydı?
nevarneyokk Semy Geçmiş olsun yoktu bildiğim kadarıyla ama hamileliğimde ne bulantı ne kasık ağrısı ne baş ağrısı hiçbiri değil bu bel ağrım ve sol kalça ağrımdan çekiyorum
teletabi nevarneyokk evet genelde öyle diyorlar ama uzun süre geçmediği zaman belki başka bir çözümü olabilir. En doğrusu dediğiniz gibi biraz daha bekleyip doktoru bilgilendirmek. Çok çok geçmiş olsun tekrardan
Semy nevarneyokk sol kalçaya vuruyorsa muhtemelen benim gibi olabilirsiniz. Doktorum bele vuran herşeyde bi kontrol ettirin kendinizi diyor
mel59 Benimde bel ağrım çok oluyor yatakta dönerken bile zorluyor, doktoruma danışmıştım parol ağrı kesici verebilirim sadece başka ilaç veremem dedi. Parol içip ılık duş alıp dinlenmene bak inşallah iyi olursun canım benim 🤲🏻💙
mommasBoys nevarneyokk valla hep öyle söylenir erkeklerde hep bel ağrısı yaşanır diye ki benimde öyle iki gebelikte erkek ve hep bel ağrısı çektim hala da çekiyorum 😣
Egemenim64 teletabi Ben 37. Haftamdayım doktorum duş ve sıcak su torbası kullanabilirsin dedi ama çok tutmuyorum tabiki
teletabi Egemenim64 haftanız ileri olduğu için belkide çünkü benim doktorum rahim kastan oluştuğu için sıcağı gördüğünde kasılmaya başlayabilir demişti. Oğluma hamileyken hep ılık duş aldım. Gerçi zaten sıcak alamıyorum istesemde🙈kıpkırmızı kabarıyo cildim 🤣amele yanığı gibi oluyorum