Egemenim64 Miniminakliya Biraz fizyolojik canım bence hurma falan yemedim hiç sevmem çünkü sadece hareket ettim bol bol 3 yaşında oğlum var oda aynen böyle oldu çatı muaynesi oldum 4 cm açılmam vardı 2 gün sonra 2 saatte doğdu bebeğim doktorum rahmin doğuma çok müsait sakın arabada evde doğurma sancın başlar başlamaz gel dedi 🥰
Miniminakliya Egemenim64 Yaa ne güzel Allah bağislasin evlatlarinizi 🌸 bizede boyle kolay dogumlar nasip olsun insallah 😍☺️
edasahbazsahin Ben randevusuz haftada iki kere gidiyorum bebeğim ters ve suyum az 🙄 herhangi oluşabilecek problemi önlemek adına sık gidiyoruz 37+2 yiz şu an😊 nst ye giriyorum ama henüz çatı muayenem olmadı pozisyondan ve sancım çıkmadığından sanırım
Kusciviltisi edasahbazsahin bebek pozisyon almadan yapmıyor doktorlar genelde 🥰 sağlıcakla kucağınıza alın inşallah gelişimlerini tamamlamış oluyorlar zaten bu haftada
Zeynep2009 Kusciviltisi en son dün gittim 37+5 olduk mecburi sezeryan olacak günümüz 25 ekim ama ben biran önce doğsun istiyorum🧐😚
Hayriye123 Kusciviltisi 38.haftadan sonra haftada iki defa gel dd benim doktorum çatı muayenesi de oldum 40 kadar yolu var dd
Kusciviltisi Hayriye123 benimde randevu almam gerekiyorda 7 gün sonraya mı alsam 9 gün sonraya mı bilemedim
UralYlmz Kusciviltisi bana 36da bakiyim hazirsan dedi hazir değilim şu an dedim haftaya gel bakalım o halde dedi 37de bakti ilk
Bebeksum Kusciviltisi 36dan beri haftalık çağırıyor😅 çatı muayenesini ben de hissetmedim pzt 38 olucam bugün aşırı hareketli bakalım ne olacak😌
UralYlmz Kusciviltisi evet canım catım musaitmis 🙊 ama bebişin gelesi yok kanala inmiyor bı türlü🤷🏻♀️🥴
UralYlmz Kusciviltisi Umarim çıkabilecek kadar olur fazlası değil 🤣 senin durumun nasıl bebek ne durumda kaçıncı haftadasin catin müsait mi normale🙊
mucizebebek03 beyzanur_kbn ayyy hiç sorma canım yaaa şancı olsa yakindir diýecem ama kasılma dışında bir şey yok maalesef😏😏bari zamanında gelseler 41 leri görmek istemiyorum🤭🤭🤭
Kusciviltisi UralYlmz 37+1 deyim 3200 50 cm bebişim çatım normal doğuma müsaitmiş ama ben çok korkuyorum 😭