zakar Arkdaslar bisey danismak istiyorum zorunlu sezeryan olucam doktorumuz bugun 38+2 ye gun verdi sizce erken mi? Sezeryan dogum olan arkadaslar yorumlayabilir mi?
Mommy21 zakar ben de sezeryan düşünüyorum sanki bana da 38+4 te gün verecek gibi hissediyorum. Peki çatı muayenesi oldunuz mu ? Sezeryanda mecbur mu? İstemiyoruz desek olur mu bilginiz var mı
Denizyildizii zakar banada 37+5 e gün verdi. Bebek iri beklemez dedi. Sizin doktorunuz da bebeğe göre belirlemiştir zaten
zakar Mommy21 sezeryanda gerek duymadi persembe son ultrasona giricem bugun ameliyat icin kan tahlillerimi verdim cuma yada ctesi alicam dedi catı hic konusmadık
Denizyildizii Mommy21 sezaryen de çatı muayenesi yapilmaz. O normal doğuma uygun mu değil mi diye yapilan bi işlem.
zakar Denizyildizii bizim bebegimiz cok iri degil cok zayifta degil demisti gecen hafta yani 36+3 te 2600 du oyuzden erkenmi acaba dedim 39 falan gorss az daha kilo almazmiydi? Ilk gebelik tecrubesizim
momsturk Denizyildizii merhaba benim bebeğim için de iri demişti doktor 36 haftalığım. şekeriniz dalan var mı boyu kilosu kaç paylaşır mısınız? bir de baş çevresi de geniş mi? teşekkürler
Gizemdmr Benim doktorum 38+5 den önce almam dedi ama tabiki bebeğin durumuna göre farklı bir tarih planlayabilir.
Basakaya zakar bence çok erken doktor tabii daha iyi bilir ama 37. Haftayı tamamlasa en azından bence en makulü 38 den sonra
Happyturuncu zakar 38+0 da doğum yaptım :) kolestaz sebebiyle gelişimini tamamlamış alalım demişti doktorumuz :)
Evhanimi zakar hayır erken değil 38 dolduktan sonra alıyorlar zaten benimkinde 38+4, güne verdi yani üç gün sonra alacak beni
momsturk Denizyildizii maşallah 🧿benim de baş çevresi 32. haftada 3 hafta öndeydi. 1 hafta önce gittipimde 1.5 hafta kadar önde çıktı kilosu 2990 gr dı. ama 32 den beri baş aşağı duruyor. normal istesem de iri bebek zorlar ama 37 de bakarız dedi. pazartesi tekrar gidicem tam 36 oluyor bakalım ne diyecek. çok teşekkür ederim 🙏
aselnannesi zakar canim eğer 2. Gebeliğin ise normal bana doktorum ilk gebeliklerde 39. Haftaya kadar bekliyoruz dedi beni 39+2 de doğuma almıştı