Zeytininannesi01 Durununannesi46 o durumdan bende korkuyorum ama çevrem ya virüs bulaşırsa diye korkutuyorlar 😢
Eylul2797_ Durununannesi46 bende 16da gittim suan 17+5 160 grmdı boyumu söylemedi boy olmaz bu haftalarda dedi bence sizinde gayet normal
Durununannesi46 Eylul2797_ boyunu en başından beri söylüyordu tüm gittiğim doktorlar 🤷🏻♀️ Hayırlısıyla sağlıkla doğsunlar da 😍
dilara_cinar99 Durununannesi46 16+6 salı günü bende gidicem hem cinsiyeti öğrenicem bu arada 3 lu tarama yaptıran var mı ☺️
Durununannesi46 dilara_cinar99 hadi hayırlı haberler al inşallah 🌺 ben ikili yaptırdım risk görmedi doktorum üçlüye gerek yok dedi o yüzden
Feyzaveannesi Durununannesi46 Vurulduğum gece ateşlendim uçuk hala duruyor 🤦🏻♀️ ertesi günü kol ve kemik ağrısı çektim. Bugün 3.gün şükür iyiyim
Durununannesi46 Feyzaveannesi insan özlüyor benim cadı uyuyordu bi ara uyandı pek sallamadı bizi bugün 😀
Durununannesi46 -deniz- 4 kilo aldım ben bu haftaya kadar. 56larla hamile kaldım. Bu hafta tam 60küsürüm ☺️
Minnakkurabiyeveannesi27 Durununannesi46 inşallah onu da bırakırsın iyice güzelce gelişir bebişin kuzum rabbim sana bagislasin