Minikjaponunannesi Merhaba, adet tarihim 26 Ağustos idi. Normalde bu tarih baz alındığında ve happymom a göre 7+2 haftalık hamile olmam gerek ama bugün doktor geç döllenmeden dolayı 5 haftalık olduğunu söyledi. Bu durumu yaşayan ve bilen var mı?
Hhilall37 Minikjaponunannesi merhaba benim adetim normalde düzensiz hep gecikirsi son 3 mayıstı ama doktora gittiğimde geç döllenme olduğu için bebeğin haftasını daha düşüktü adet tarihini değiştirdi 20 mayıs yaptı şuan ona göre ilerliyoruz ve haftasıyla uyumlu gidiyor
zeynepp1 Minikjaponunannesi benim ilk kızımda geç dönlenme olmuştu şuan ikinci gebeligim yine geç dönlenme aralarında bir hafta var mesela şuan gebeyim 9 haftalık olmam gerek ama ben 8 haftalıgım
Damladzdslk Minikjaponunannesi evet benimde öyle oldu bir buçuk hafta geriye sardık ölüm gibi bir şeydi kimse ölmedi 😅 resmen eziyet yahu ben bian önce ilerledim zor günleri atlatayim diyorum karnım çıksın ama doktor geriye sarıyor kalbi felan atmamisti geç dollendigi için geriden geldi ama sonra yetişiyor gelişimi şuan 4 aylık hiç bir soeun yok Allah’a şükür
Bebegimveben0811- Bu korkulacak bisey değil biz 20. Haftaya geldik daha bu hafta o 2 hafta geriligi1 haftaya indi ki inmese de hiç bisey olmadi mesala benim 10 mayıs son afet tarihin ama doktor tahminine gore bebek 24 mayıs gibi döllenmiş sende ona gire ayarla forum da ben öyle yaptim korkma bisey olmuyor yani
Minikjaponunannesi Bebegimveben0811- anladım çok teşekkür ederim sıkıntılı bir durum olmamasına sevindim 🌸
Minikjaponunannesi Hhilall37 anladım çok teşekkürler bilgi için ben de hesaplama gününü değiştirip devam edeyim o halde 😊🙏🏻
Hhilall37 Minikjaponunannesi kafa karışıklığınız olmaz ileride bebek gelişimi önde ya da geride olabiliyor en doğru sonucu ultrason ilk haftalarda veriyor. Rabbim Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤗🙏🏻
Minikjaponunannesi zeynepp1 Sağlıkla doğsunlar inşallah 🌸💜 ilk gebeliğim acemilik yaşıyorum ben de ama öğreniyorum 😊
Minikjaponunannesi Hhilall37 amin inşallah cümlemizin 😊 ilk bebeğim sürekli yeni şeyler öğreniyorum. Çok teşekkür ederim. ❤️
zeynepp1 Minikjaponunannesi bizde öyleydik canım ilk bebek çok farklı oluyor hiç bir bilgin yok herşeyde çok tedirgin oluyorsun ikincisinde daha rahat oluyorsun ilkinde en ufak birşeyde korkup annemi çagırıyorudum 😅 ödüm kopuyordu zamanla ögreniyorsun.. sağlıcakla gelsn bebişin🥰
Minikjaponunannesi zeynepp1 amin çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kucaklayalım yavrularımızı inşallah ❤️🙏🏻
Fulyaaa1 Damladzdslk aynı durumdayız bende ısrarla doktoruma her gittiğim de soruyorum ısrarla ultrasona göre hesaplıyor. Kilo olarak çok öndeyiz hala düzeltmiyor
Gamzee74 Ah kızlar bende 7+2 de doktora gittim perşembe gün ama çocuk görülmedi kesede doktor dedi geç döllenmedir 02.11 e randevu verdi tekrar sizce geç döllenmemidir yoksa boş gebelik falan mı boş gebelik olmasından çok korkuyorum dua edin bi dahaki randevuda yavru gözüksün kalp atışını duyalım
Minikjaponunannesi Gamzee74 inşallah görürsünüz ama geç döllenmeden dolayı çok minikler görünmeyebiliyor biz de yeni gördük inşallah bi sıkıntı yoktur ❤️
Damladzdslk Fulyaaa1 valla bende bu salı günü gidicem bir ay oldu görmedim bakalım nolcak çünkü boyu ve kilosu normal haftasını karşılıyordu ama ileriye almıyor 🙄
Aidabagiroffa Minikjaponunannesi merhaba.evet ayni benim gibisin.2hafta geriden geliyosun.adete gore 7 haftaliksin amma asil gebeliyin 5 haftalik.hic bir sorun deyildir. Bu yalniz dogum zamani gerikicek tarihi belirlemek icin.
Mercimek6 Minikjaponunannesi bende varım benımde en son adet tarihim 25 agustos normalde 7 haftalık olması gerek ama 6 haftalıgım ultrasona gore
sednrbyr44 Benim tam tersi ilk kontrolümde doktor 4 hafta 3 günlük dedi 9 gün sonra tekrar kontrole gittim kesemin büyük olduğunu 6 hafta 2 günlük olduğunu söyledi aynı zamanda bebek görünmedi alttan muayeneyle buldu köşeye saklanmış bıdık kalp atışını da dinledik çok şükür görünmeyince ben de çok korktum 🥰
kozakednr Minikjaponunannesi bende de öylr olmuştu 2 hafta geriden geliyordu geçen hafta Bu hafta 1 haftaya düştü 😊 değişkenlik gösterebilirmiş için rahat olsun