_yagmurcuum_ Bende aldım mutlaka yıkayacağım büyük ihtimalle 15dk 30 derecede yıkarım yastıklarım elyaf ve hepsini 30derecede 30dk yıkatıyorum henüz hiç problem yaşamadım çokta çabuk kuruyorlar bu da öyle olur bence
honeyland Kumru_ ben elyaf yastıklarımı atıyorum makinaya topak topak oluyor ayrılmak zorunda kalıyorum birdaha bence riske atma makinaya atıp
Kumru_ honeyland Aa ne yapcaz peki yikamazsak da olmaz ki. Markette yerlerde oluyor hep herkes de dokunuyor
honeyland Kumru_ silmeyi dene canım olmadı araştır biraz hangi programda yıkanır en az SIkma da 30 dereceye at
Buket1509 Kumru_ canım bende babynestimi marketten almıştım makinemin markası Bosch süper kısa devri var 30 dakika 30 derecede 800 devir sıkmada yıkadım astım ne bozuldu ne birşey oldu Gül gibi yıkandı
Buket1509 Kumru_ yıka canım ben güneşte kurutmuştum hemen kurumuştu Ankara’dayım şimdi güneş kalmadı gerçi de evde de kurur hiç birşey olmuyor şimdi prensesim içinde uyuyor 🥰🙏
Liyuzamom Kumru_ benmde var normal makineye atıcam nasıl elyaf yastıklarımı atıyorsam bi şey olmuyorsa ona da olmaz diye düşünüyorum. İçi pamuk olsa evet toparlanır olmaz da elyafın özelliği zaten yıkanabiliyor olması 30 derecede yıka bence ben öyle yapıcam