Feyzaveannesi Hosgeldinbebek Valla kasılma bugün çok oldu bende hatta ağrı bile yaptı. Aynen arada sırada hayyyy diyip kayboluyor 😂. Verdiğim kiloları alıyorum daha 😂 göbek çıkmaz mı anam çıktı çıktı 😂
2107 Tgcbbrdmr 7+1olduk kusma başladı valla cok kötu 🤦🏻♀️birazda kanama vardı evde yatış verdi doktor şukur şimdi iyiyiz önümüzdeki hafta kalp atışını dinlemeye gidicez inşallah
Tgcbbrdmr Dijvar uygulamaya girince zaten direk o çıkıyor :) Pazartesi kontrol var kese bebek gözüksün daha rahat olurum
Reyhanhnm Tgcbbrdmr Doktor folactive verdi onla bol bol su içiyorum mecbur şu dönemde su çok önemliymiş
Mom3834 Tgcbbrdmr valla inşAllah başlamaz hayattan, hamilelikten acıkmaktan susamaktan yaşamaktan beziyorsun 😂 başlarsa da kısa sürsün diliyorum ki… vallahi çok zor
Seymaben Tgcbbrdmr 13+4 haftalığım en başından beri belirtim yok bulantı tiksinme vs falan😅çok normal o yüzden
bebeklibirisi Tgcbbrdmr dua et canım bulanmasın 6+6 yım hüzün hafta başından beri yataktan çıkmıyorum ev leş gibi arada annem yemek getiriyor çoğunlukla dışarıdan yiyoruz mutfağın önünden geçemiyorum benim de birşeyim yoktu ama aniden geliyor
Ayse27a Tgcbbrdmr güzel bir pasta. Al canım evinin bı odasını mumlarla süsle poğaça börek falan yaptım pastaya mum aldım böyle kutladım bence sende böyle yapabilirsin
Tgcbbrdmr Ayse27a yok anam iş yapmıyorum valla ne yiyorsa yesin sadece pasta alırım doğum günüde gelecek ay o zaman bakarız 😂
Mom3834 Tgcbbrdmr evet 6. Haftaya kadar öyleydi ve bir sabah uyandım iştahım kapanmış, buzdolabı kokuyor mutfağa girme fikri midemi kaldırıyor sonra hızla kusmaya ve tiksinmeye döndü 3 ay mutfağa giremedim😂 evde mutfak denmesini bile yasakladımmm