nevarneyokk Tgcbbrdmr Bekle zaten boşver ben 18 haftalıkken söylemiştim daha da saklarmışım aslında . Karnım 24 ten önce çıkmamıştı😀
Tgcbbrdmr nevarneyokk anneme babama söylücem bi tek oda bebeği görünce ama hareketlerim belli ediyor ağır kaldırmıyorum 😬
Belirlenmedi Tgcbbrdmr 9 eylül bitiş 14 eylül benimde 7 ekimde enfeksiyon gittiğimde beta 39.1 hamile olduğumu söyledi doktor nasıl bakalım pazartesi gideceğim inşallah güzel sonuçlar alırım
Tgcbbrdmr Belirlenmedi 4 ekim 20 idi 6 ekimde benm 60tı 11 ekim 380 yarın kan vereceğim Pazartesi doktora gideceğim
Belirlenmedi Tgcbbrdmr maşallah cnm bende 11 ekimde verdim beta 236.3 çıktı doktor düşük buldu ama bakalım nasıp inşallah yükselir
Ayse27a Tgcbbrdmr güzel bir pasta. Al canım evinin bı odasını mumlarla süsle poğaça börek falan yaptım pastaya mum aldım böyle kutladım bence sende böyle yapabilirsin
minikayak2-6 nevarneyokk mide bulantısı olacaksa olur zaten erken geç diye bir kaide yok her hamilede olacak diye bişey de yok
Reyhanhnm Tgcbbrdmr Benimde tek belirtim WC dışında hiç bişey yok oda o kadar su içiyoruz olsun yani😁😁😁
dnzm1 Tgcbbrdmr son adet tarihine göre 5+6 olması lazım ama gec döllenme canım Benimki 4 haftalık flndır daha bebeği görmedik
Hosgeldinbebek Feyzaveannesi oynamıyor ya arada kasılma gibi hissediyorum 2kere flan tekme herhaldee bu dedim o kadar 😁 göbek çıktı mı sizin, ben 3 kilo aldm zaten göbek vardı 😁
Feyzaveannesi Hosgeldinbebek Valla kasılma bugün çok oldu bende hatta ağrı bile yaptı. Aynen arada sırada hayyyy diyip kayboluyor 😂. Verdiğim kiloları alıyorum daha 😂 göbek çıkmaz mı anam çıktı çıktı 😂
Dijvar Tgcbbrdmr ne güzel bulanmasın işte korkutmak gibi olmasın ama bulantılara daha var 11. Haftada falan başlıyor ki inşallah olmaz hergün bakma kac haftalık kac günlük oldum diye zaman geçmiyor öyle
Tgcbbrdmr Dijvar uygulamaya girince zaten direk o çıkıyor :) Pazartesi kontrol var kese bebek gözüksün daha rahat olurum
Ezgikarabas Benim beta hcg ilk 78.60 cıktı sonra 683 cıktı sonra 1200 uygulamaya göre 5+2 günlük daha kadın doğuma gitmedik normal mi değer artışı ?