Umudayolculuk36 33+3’üm bende de uzun süredir var bildiğin tir tir titriyor çocuğum 😂 Doktoruma söyledim normal dedi 🙏🏼
Karında ve bebekde titreme
Bende de oluyor bu. Muhtemelen çok hızlı hareket ettiği için titreşim gibi hissediyoruz. 😂 dışardan karnımı izlerken çok komik oluyo ama 😂
Rumeysa3652 günü gününü tutmuyor dün hiç uyumadı mesela tüm gün canımı okudu insan korkuyor neden bu kadar hareketli diye bazen hiç etmiyor cadı kızım 🙁
mutlugebeee iyi çok şükür ben unutuyorum sormayı 😂
Bubbles ben deprem oluyor sanıyorum🤣🤣
Umudayolculuk36 aynen benimkide öyle iki gün çok hareketliyse bir gün çok az oynuyo e tabi haliyle korktuğum zamanlarda oluyo arada bir dürdütüyorum valla🙈
Bendede oluyo özellikle geceleri 31. Haftadayız bir arkadaşım kordonuyla oynuyordır ondan titriyordur demişti ne kadar dogru bilmiyorum ama 😂🤦♀️
Rumeysa3652 bende eşimden gizli yapıyorum onu kızıyor 🤣🤣
Umudayolculuk36 herşeyi yapar bı afacanlar 🤣🤣
Umudayolculuk36 hahahaha ya gerçekten benim de birkaç kere deprem oluyo sanmışlığım var 😂😂😂
Umudayolculuk36 Benim bebeğimde çok titrerdi sık sık.Doktoruma sordum normal demişti.Bebeğim doğdu 2.5aylık şuan bi sorun yok.Burada başka arkadaşlarda bebek içerde kordonunu çekiştirdiği için oluyor o titreme demişlerdi