30.hafta bayadır var tek ben miyim?
Karında ve bebekde titreme
Arama butonu gene yok
Umudayolculuk36 bende öyle hissediyorum
Umudayolculuk36 Ben 25 haftalık hamileyim yaşamadım ama hatırladığım kadarıyla burada bir kaç kişi daha paylaşmıştı aynı durumu yaşadığını, normal falan diye yorum yapılmıştı.
Umudayolculuk36 31.hafta benimde öyle
Remziyeee bugun çok tiredi acaba sebbebi nedir ki
Durussss benimde 30.bugun çok titredi neden acaba
Umudayolculuk36 bende 30+4 teyim 25 haftamdan beri var o titreme hissi 28 haftamda kontrolüm vardı doktoruma sordum tam olarak nasıl bişi dediki o anda oğluşum yine aynısını yaptı ultrasondan bakıyodu çok hızlı hareket ettiği için oluyomuş o his ki kendi gözlerimlede gördüm ellerini ayaklarını aynı anda Oynattığı için oluyo hatta doktorum dedi bak annesi seni duydu aynısını yaptı iyi olduğunu gösterdi sana diye çok mutlu olmuştum onu öyle görünce şuandada arada yapıyo aynısını ve o görüntüyü gördükten sonra hep onla konuştuğum zaman sakinleşiyo💙
Rumeysa3652 maşallah normal yani demi 🙏
Umudayolculuk36 evet canım çok normal senin bebişde benimki gibi çok hareketli galiba
Umudayolculuk36 Şuan bunu yazarken bile nasıl hızlı hareket ediyo bi bilsen🤣
Umudayolculuk36 33+3’üm bende de uzun süredir var bildiğin tir tir titriyor çocuğum 😂 Doktoruma söyledim normal dedi 🙏🏼
Bende de oluyor bu. Muhtemelen çok hızlı hareket ettiği için titreşim gibi hissediyoruz. 😂 dışardan karnımı izlerken çok komik oluyo ama 😂
Rumeysa3652 günü gününü tutmuyor dün hiç uyumadı mesela tüm gün canımı okudu insan korkuyor neden bu kadar hareketli diye bazen hiç etmiyor cadı kızım 🙁
mutlugebeee iyi çok şükür ben unutuyorum sormayı 😂
Bubbles ben deprem oluyor sanıyorum🤣🤣
Umudayolculuk36 aynen benimkide öyle iki gün çok hareketliyse bir gün çok az oynuyo e tabi haliyle korktuğum zamanlarda oluyo arada bir dürdütüyorum valla🙈
Bendede oluyo özellikle geceleri 31. Haftadayız bir arkadaşım kordonuyla oynuyordır ondan titriyordur demişti ne kadar dogru bilmiyorum ama 😂🤦♀️
Rumeysa3652 bende eşimden gizli yapıyorum onu kızıyor 🤣🤣