UmayGul Merhaba kızlar sonunda 34 u gorduk ama zaman gecmiyor sanki 38 i de gorup dogurmak istiyorum artik cok darlandim🤭 sizde durumlar nasıl vakit geciyor mu benim gibi simdiden dogum korkusu sardi mi🤭 vee sizde de bebis dogdu butonu geldi mi 🥳🥳
Emineyavuz_53 UmayGul Benim de az kaldı Çarşamba 34. Hafta kontrolüm var .. 38+4 ü görmek istiyorum ya
Seymanur0707 UmayGul 35+4 ilk hamilelik mi sizin bende ki tek korku 40 + lar da doğarsa taşıyamıyorum artık🥺🙈🙉
elifenes20 UmayGul bizde 34+3 günlüğüz yalancı sancılar sürekli tuvalet dönememe gece uyuyamama nevarsa var yani bende diyorum bir an önce sağlıkla gel kızım zamanında diye 🥰🥰🥰
Papatyamevsimi-89 UmayGul 29+5 idim bugün ama bebegim 33 haftaya uyumlu çıktı..1832 gram dedi..Benim yoğun yeşil akıntı vardi sormayı unuttum sizde de Var mi acaba
UmayGul Seymanur0707 Evet ilk sizin ilk mi☺️ ya ben sezaryan istedigim icin o ihtimali dusummuyorum siz normal mi dusunuyosunuz☺️
UmayGul elifenes20 Yalanci sancilari nasil anliyosun hic bilmiyorum oluyorsada☺️🤭 su tuvalet ve uyku sorunu basa bela gercekten bir de mideye baski oluyor mu sende de☺️ bir an oncede gelmesinler ama cokta gec kalmasinlar🤭
gmzlpsln elifenes20 bendede ne ararsN var agri sanci kasilma.bebek hareket ettikce altima kacircak gbiyim
Seymanur0707 UmayGul 3.cü benim🙈 2 kızım normal doğum oldu bakalım bu nasıl olacak. Hakkınızda hayırlısı olsun sizinde ama neden sezaryen istiyorsunuz bi sorun yoksa normal deneyin 🌸
elifenes20 UmayGul bir yerde toplanıyor bebiş karnım kaskatı kesiliyor ve sanki bıçak ağrısı gibi ağrı giriyor ama saniyelik gibi baazen belimden vajinaya vuruyor ağrı ama hareket edince uzanınca felan geçiyor dayanılmayacak şeyler değil yani mideye baskı olmaz mı bazen yemek yiyemiyorum inan
nilgundemirkoparan UmayGul Biz de 34 olduk ve aynı duygular içindeyim ☺️ Bana o buton gelmedi nedense 🤔
Nemusto UmayGul geldiiiim💙 sol yanımın ve sağ yanımın artık çürüdüğünü hissediyorum 😢 sabahları sanki çişini tutarsıb saatlerce sonra bi ağrı girer oyle bi ağrı oluyo🙄 birde üzerine şekeri dengelemek için aç geziyorum sağlıkla oğluşumu bekliyorum. Bugün oğlanın hastane ihtiyaçlarını hazırladım.Benimkileride artık bi kaç güne inş😂 durumlar buu
UmayGul Seymanur0707 masallah iki kez normal yapmissiniz bu da normal olur☺️ panik atak yuzunden korkuyorum🙈
UmayGul Papatyamevsimi-89 Gecmedi mi hic faydasi olmuyorsa doktoru degistir istersen son care cunku enfeksiyonun ciddi sonuclari olabiliyor
Nemusto Papatyamevsimi-89 sürekli enfeksiyon geçiriyorum hala var antibiyotik kullandım idrarda kültür temiz çıkıyo benim size baktılar mı?
Seymanur0707 UmayGul Hayırlısı valla sağlıklı kucağımıza alalım da doğum şeklinin bi önemi yok 🌸 Allah şifa versin size de panik atak çok zor🥺
Papatyamevsimi-89 UmayGul bulunduğum yerde en iyi doktora gidiyorum,çok yoğun ama o da bilmiyorsa diyorum..Dogumdan sonra bakarız diyor tedaviye
UmayGul Merveelisa daha once basanlarin yorumunu okumustum galiba happykidste yonlendiriyormus ama geri alabiliyormussun istersen bas😂🤭
UmayGul Nemusto hosgeldin💙su seker mevzusu senin icin kotu oldu ya ac kaldin kiyamam🥺 hastane cantasini hazirla bak gunler geciyor goruyosun☺️ kiz 31 haftadaydik dimi bak 34 u gorduk insallah 38 i de gorucez☺️💙🙏