Minoo01 merhaba doğumdan sonra haber verin demiştiniz☺️ 8 gün önce erkan hocada doğum yaptım ilk doğumumdu çok çok çok memnun kaldım doktorumun ameliyatta tavrindan tut elinin hafifliği güleryüzü sohbeti sakinleştirmesi herşey çok güzeldi resim de çekildik sadece şansımdan mı bilmiyorum ameliyathane ekibi başımda duran kişi vs soğuklardı spinal anestezi uygulandı hissetmedim bile sadece aşırı derecede mide bulantısı çektim başından sonuna kadar sonda takılmadı ameliyattan sonra odaya gelince uyuşukken sonda tarzı bişey takılıp idrarımı boşalttılar servisteki hemşireler mükemmel ilgiliydi emzirmede çok yardımcı oldular, erkan hocanın eli okadar hafifmiş ki ilk kalkarken bile beklentimin altında bi ağrı yaşadım sürekli yürüdüm ikinci gün taburcu oldum 4 kat rahat bi şekilde merdiven çıktım 2. Gün evde kaykılarak oturabildim şuan 8.günüm yer sofrasına dahi oturabiliyorum yan yatabiliyorum çok şükür Erkan hoca mükemmel bi doktor gerçekten .dikiş yapıştırma dikiş zaten dümdüz çizgi ve küçük bi parmak kadar çizgi düşün şuan iyileşiyor yara gibi ama incecik bi iz olacağından eminim hastane ilgisi vs de çok iyiydi gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum gerçekten büyük acılar yaşamadım🙏😇