Emleyla Özel Adana hastanesi muzaffer Şengül gidiyorum memnunum Allah kısmet l ederse dogumuda orda yapmayı düşünüyorum 26+6💓
busra5501 Arkadaşlar gökmen hocanın doğumu ne kadar güzelyalı hastanesinde bende onu düşünüyorum telefonda bilgi alamadım ne hastaneden ne doktorun sekreterinden
Miniklimonum busra5501 Onu hocaya sorman lazım kuzu ben gebeliğimin basından beri Gökmen hocama gidiyorum ismi duyulmuş büyük hocalardan doğumu sormadım ama 20 bin de dese ondan başkasına gitmem
dnzhtc01 busra5501 doğum ücreti hakkında henüz bilgi vermedi duydugum kadarıyla 3500-4500 aradı fiyat veriliyormus
Minoo01 orkidehaniimm şimdilik memnunum. Takip konusunda ilğili doktor. İlk doğumumu başka doktora yaptırmıştım yine metroda. Bu defa arkadaşımın önerisi ile erkan beye geldim. Doğumdan sonra memnun kalıp kalmadınızı yaza bilir misiniz ☺️
orkidehaniimm Minoo01 evet bende öneri ile gittim Erkan hocaya hassas davranıyor gerçekten ilgi alaka konusunda memnunum inşallah doğumdan da memnun kalırım. Tabiki yazarım bilgilendiririm 🤗
Livakaya29 Defne0 teşekkür ederim sizde hayırlı bir şekilde kucaginuza alırsınız inşallah bebeğinizi 💐
busra5501 Miniklimonum canım hiç bir hoca doğum fiyatı vermez. Sekreterleri verir onlarda telefonda vermiyor bende niğdede ikamet ediyorum fiyatı çok uçuk kaçık demezse kontrollerimi onda devam edip doğumu onda yapacağım inşallah ama ortalama ne kadar acaba muane 200 dediler de doğumu bilmiyorum.
Minoo01 orkidehaniimm benim arkadaşım 2 doğumunu da ona yaptırdı. Memnun kaldı. Benim ilk doğumum aynı hastane de farklı doktora yaptırdım. İnşallah bende memnun kalırım . Teşekkür ederim bu arada 🙏🏽☺️
mercimekveannesiiii Livakaya29 merhaba bende gurbetteyim doğuma Adana düşünüyorum ama doktor görmeden doğuma gitmek olurmu siz kaç haftalık gideceksiniz Adana’ya
Livakaya29 mercimekveannesiiii merhaba doğumu şehir hastanesinde düşünüyorum Allah’tan birşey olmazsa daha önce orada doğum yapan arkadaşlarim var memnun kalmışlardi buradan 2 arkadaşda yardımcı oldu sağolsunlar 34 35 hafta arası gideceğim 16 aylık kızım var çok erken gidemem ilk kızımda da 1 ay kala gitmistim Adana’ya Soma’da yaşıyorum Adana’ya gelmeden doktor randevusu ayarlayacagim herhangi bir aksilik olmazsa
Miniklimonum busra5501 3 tane anlaşmalı hastanesi var Güzelyalı , metro , Medline kuzu tahminimce Medline pahalı olur Güzelyalı hastanesi 4 bin TL şuan da ama Gökmen hoca ne kadara yaptırıyor bilmem