cankusumyavrum Ya benimki de 4+6 bugün doktora gittim büyük bir heyecanla henüz kesem görünmedi ama haftaya kadar oluşur haftaya gel dedi o zaman gidicem 😊
duyguuudmr cankusumyavrum Yaa benimde 4+6 ama pazartesi çağırdı doktorum hiç muayeneye gitmedik henüz. İnşallah görürüz canım 🤲🏻
Naazli Natcan çok şükür yolunda. Bebeğimizi gördük kalp atışını duyamadık henüz ama kalbinin attığını gördük 🙏🏻🙏🏻 Sende de herşey yolundadır inşallah 🥰🥰
Natcan Naazli yolunda çok şükür canım işte sabırsızlıkla 10 günün geçmesini bekliyoruz tekrardan görebilmek için
Gizme Bizde 6+4 düz 00.00 dan sonra 😅 yarın doktora gidicem bugün biraz ağrım ve lekelenmem vardı acaba kalp atışı duyar mıyız ya 😇
Natcan Gizme düşük önleyici ilaç alıyor musun canım dikkat et ağır iş yapma kalp atışlarını duyabilirsiniz duymazsanız da üzülmeyin kişiden kişiye değişiyor
Gizme Natcan sürekli yatıyorum basından beri progestan fitil kullandım ondan da olabilir 🤔 yarın gidicez bakalım inşallah duyarız ☺️
Gizme Natcan dimi ya canım sızlama oluyor rahmimde off işkence resmen 😫😫 napcam bilmiyorum ya doktor devam dedi
bahar58_ Benım 7+2 keseyı bebesi gordum ama kalkp atısı yok doktor dırek. Bana kurtaj olurusn dedı yada 1 hafta sonra gel bakarız dedı ne demek ıstedı cok sacma yaa uzuucu duurm
bahar58_ Cok sagol canım evet ozelle gııdcem devlette gidiyordum ama hıc ıyı bı ilgi yok bakalım hayırlısı ınsallah hakkımızda allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin saglıcakla bıde ılkbebegım cok heyecanlıyım 🙏
Yelizys 7+5 :) inşallah yarın kalp atışını duymak istiyorum. Dua edelim birbirimize sağlıkla gelsinler inşallah. Sürekli miğdem bulanıyor sadece patates yiyorum:)