Nursmom 1999luanne Evet canim bildigin 270 acaba firdevs hanm ne kdr? Bilen var mı? Doğumu sormadım arzu hnmla devam etmeyi düşünmediğim için. Konakta normal ne kadar? Sezaryen ne kadar?
minikkoalammm mehtapyilmazturk çok teşekkür ederim ilk doktorm bilgi vermişti sormadan ama bu doktorum birşey söylemedi bende çok merk ediyorm
mehtapyilmazturk Nursmom ben de Detaylı ultrasonu Medarda yaptırdım , daha önce Adem hocayla beraber çalışıyorduk , gayet ilgili ve her detayımı söylüyor ultrason sonucunu CD’sini ve bebişinizin güzel pozunu yakalayıp fotoğrafını da veriyor 🥰
mehtapyilmazturk Beno ben 8eylülde yaptırdım randevu alırken 500 TL dediler kayıt için gittiğim gün zam geldiğini söyledi 540 olduğunu zam geldiğini söylediler.
minikkoalammm Nursmom 30 . Haftama giricm normalde detaylı bakmıyor detaylıya girmediğim için ve doktor değişimi olup gittiğim için ilk gelişin gel detaylı bakalm dedi bütün herşeyine detaylı bir şekilde baktı zeka gelişimine kdr herşeyini söyledi
Sari41 1999luanne şuan ne kadar bilmiyorum ben 3500 verdim doğuma muayne ucretide yanlış hatırlamıyorsam 140 150 galiba ya yanlış olmasin emin değilim
erada 1999luanne evet bende ucuz diye sevinmistim.birkerede yukseltmisler bide kartra cekmiyolar nakit
Aslhn18 123ElifZuhre hayır girmedim cünkü gerek yok bebekte sorun varsa gerek duyuyorlar ayrıntılı ulturasyona canım
minikkoalammm erada beyine bakıyor ultrasondan duygusal zeka gelişimi gayet güzel dedi çizgi falan gösterdi
Gamze1041 Suna01 doğum için konuşmadım ama daha önce Bertan beye giden arkadaşlarım mecburi sezaryen oldular prematüre olmuştu onların bebekleri Ben ilk hamileliğimde Ahmet coşkana gitmiştim o doktordan da memnun olan çok insan var ama ben çok memnun kalmadım folik asit kullanayım mı diye sorduğumda bile eskiden folik asit mi varmış annelerimiz nasıl doğurmuş gibi cümlelerle yaklaştı o gebeliğim düşük ve kürtajla sonuçlandı ama kürtajdan sonra hiç sıkıntı çekmemiştim o yanı iyiydi
Aslhn18 Esraelmas41 evet cok memnunum calla gözü kapalı gidiyorum sezeryanı faln cok iyi adam işinin ehli ve eli cok iyi