1999luanne OzlmYgt Hayret muayeneye zam gelmemiş ama doğuma aşırı gelmiş 3500du araştırdığım zmaan teşekkür ederim
minikkoalammm mehtapyilmazturk kuzum aynı hastaneye gdiyoruz Ahmet coşkana gdiyorm bende doğum fiyatı hakkında birşey demedi öğrenince beni de bilgilendirirmisin dha önce post açtm kimse gitmyor sanırm cevap veren olmadı
Beno minikkoalammm merhaba detaylı ultrason yaptırdınız mi ? Orayı detaylı ultrason için öneriyorlar da siz ne diyorsunuz ???
Nursmom minikkoalammm Ahmet beye ablam gittik ikiz gebelikti hatta çok memnun abimin eşi gittti çok memnun 2 kuzenim de gitti hepsi onda doğum yaptı çok memnundular fakat ben izmitte oturduğum için Gölcük tercih etmedim
mehtapyilmazturk minikkoalammm bugün doğum fiyatını sordum, normal de sezeryan da 3600 TL. Normalde 1 gece sezeryanda 2 gece yatış fiyatı dahil. Bebeğin işitme testi ve fotoğraf çekimi de fiyata dahilmiş. Yılbaşında zam geleceğini söylediler. Normal doğumda epidural isterseniz ekstra fiyat veriyorlarmış. ☺️
minikkoalammm Aslhn18 balım buranın devletleri iyi değil insan muammelesi görmüyorsn söylenenlerde hep özel hastane bende ilk alikahyaya gittim eşim direk özele geçirdi doktorn ilgisizliğinden yaptığı muammele den
Adaninannesiii Bende 26.3haftalik hamileyim umuttepe gidiyorum aydın corakci profes 2012yilinda MURAT diye bi doktor vardi beni mahvetti atoni kanamasi geçirdim onun yüzünden özelde bile doğum yapamiyorum beni yarim etti hamilelikte sorun yok doğum sırasında kanamam olmaması icin en iyisi üniversite aydın beyden memnunum sadece insallah sorunsuz doğumum olur☺
minikkoalammm Beno ben detaylı ultrasona girmedm kuzum başka hastaneye gidiyordum öneri üzerine gittim doktorum detaylı ultrasona girmemişsn hadi gel detaylı bakalm ilk gelişin bide dedi zeka gelişimine kdr baktı dün 2. Kontrole gittim yine çok detaylı baktı renkli ultrason kağıdından fotoğrafının çıktısını verdi şaşırdım normal de renkli çıktısını hiç almamştm özele gitmeme rağmen ultrason kağıdını da ayrıyetten verdi
Nursmom minikkoalammm Detaylıya bakmiyordu ahmet bey Gölcük medar da Adem bey var detaylı ultrason çeken ben kesinlikle ona gitmek istiyorum aşırı iyi bir doktor tavsiye ederim çünki her yerde yok detaylı
erada cihanda betul hanıma gidiyorum suna kadar memnunum enerjisi iyi 31 haftalık oldum haftaya aylik kontrolum var birkerede cok zam yaptılar dogum ucretine karta bile cekmiyorlar nakitmis sacmalıktan baska bisey degil betul hamımla dogum olucak nasipse
erada 1999luanne evet bende ucuz diye sevinmistim.birkerede yukseltmisler bide kartra cekmiyolar nakit
mehtapyilmazturk Nursmom ben de Detaylı ultrasonu Medarda yaptırdım , daha önce Adem hocayla beraber çalışıyorduk , gayet ilgili ve her detayımı söylüyor ultrason sonucunu CD’sini ve bebişinizin güzel pozunu yakalayıp fotoğrafını da veriyor 🥰
minikkoalammm Nursmom 30 . Haftama giricm normalde detaylı bakmıyor detaylıya girmediğim için ve doktor değişimi olup gittiğim için ilk gelişin gel detaylı bakalm dedi bütün herşeyine detaylı bir şekilde baktı zeka gelişimine kdr herşeyini söyledi